ALLE GODE TING ER TRE: Kiefer Sutherland gifter seg   for tredje gang.
ALLE GODE TING ER TRE: Kiefer Sutherland gifter seg for tredje gang.

- En forvandlet mann

Kiefer Sutherland er tilbake på rett kjøl, takket være kvinnen han nå fører til alters.

Det har blåst friskt rundt 24-stjernen Kiefer Sutherland de siste årene. Nå er han klar for å gifte seg - for tredje gang. Det skriver bransjenettstedet Bang Showbiz.

Ingen tid å miste
Det var ikke før i mai at stjernens skilsmisse fra Elizabeth Kelly Winn var endelig. Sutherland ønsker ikke miste noe tid og er allerede klar for å gifte seg med sin nye kjæreste Siobhan Bonnouvrier.

Les mer: Kiefer sikter på kjærligheten

En av Kiefers nære venner forteller: «Nå som skilsmissen endelig er i boks håper vi alle at han gifter seg med Siobhan. Etter at de to traff hverandre har Kiefer vist seg som en ny mann, Siobhan er den rette kvinnen for han. Hun er vidunderlig og har forvandlet han bare på noen uker.»

Klar for forpliktelse
Hovedpersonen selv, som rundt juletider sonet 48 dager i fengsel for fyllekjøring, føler seg vel og ekstra fokusert etter tiden i bak murene. Nå er han klar for å forplikte seg til den 36 år gamle kjæresten som til vanlig er redaktør i magasinet Allure.

- Hun bryr seg ikke det miste om hans berømmelse eller ville fortid. Forholdet dem i mellom har blomstret den siste tiden. Nå er de begge to på jakt etter noe langsiktig og forpliktene. De har helt klare formeninger om hvilke mål de har for sitt forhold, forteller Kiefers venn.

- Alle rundt Kiefer håper nå at han slår seg til ro og blir lykkelig med Siobhan. Du kan se det på dem - de er hodestups forelsket i hverandre.