SOMMERBRUN: Tone Damli Aaberge ser alltid sommerfrisk ut. Her får du hennes beste treningstips. (Foto: Stella)
SOMMERBRUN: Tone Damli Aaberge ser alltid sommerfrisk ut. Her får du hennes beste treningstips. (Foto: Stella)

Sommerfrisk med kjendistips

Bli fin til sommeren med hotte tips fra kjendisene.

Trener med kjæresten
De beste rådene til vakre Tone Damli Aaberge er å trene og spise sunt, men ikke slanke seg.

- Vil bare si at slanke meg, det gjør jeg ei, skriver Tone på nettsiden sin. Hun trener tre til fem ganger i uken, spiser sunt, men koser seg samtidig. I tillegg får hun mange gode tips av sin kjæreste Simen.

Se bildekarusell av de sunne og friske norske kjendisene nederst på siden.

Jogget i dress
Ifølge glamourbladet «C!» syns Petter Stordalen at det er tåpelig at folk unnskylder seg med at de ikke har tid til å trene i hverdagen.

Mira-Craig
Mira-Craig

- Jeg lå på hotell i Stockholm og var helt sikker på at jeg hadde tatt med treningstøy. Jeg ville så gjerne ut og jogge så da jeg innså at treningstøyet lå hjemme tenkte jeg «Søren heller. Jeg løper i dressen», forteller Stordalen.

Hans beste tips er jogging! Det kan man gjøre overalt, uansett hvor man er. Bare pass på å ha med et par joggesko og en treningsbukse.

Klikk her for å få treningstips. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).
Klikk her for å få slanketips.
(TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Flott med former
Sanger Mira Craig er ei jente med former og liker å holde det naturlig.

- Det er når du er naturlig at du ser best ut, sier Mira til Side 2. Hennes beste tips er å spise sunt, ta sit-ups og skjule skavankene!

- Fremhev det du liker på kroppen din, og gjem det du ikke liker. Jeg liker for eksempel ikke armene og knærne mine. Legg merke til at jeg alltid har skjørt som går under knærne mine, sier Craig.

Hardkjør med Dorthe
- Hold selvdisiplinen og tren styrke. Jeg har lært at det er det som gjelder hvis man vil ha langvarige og skikkelige resultater, sier Dorthe Skappel ifølge «C!».

- Når man er i et yrke som er såpass fokusert på utseende, må man holde seg i form, har Dorthe tidligere uttalt. Samtidig mener hun det er viktig å unne seg en ferie fra trening når man føler man har behov for det.

På jakt etter flere kjendisnyheter? Klikk her for å komme til «God kveld Norges» sider.