holmen (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)
holmen (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/SCANPIX)

Islandsk lykke for Lyn

Theodor Bjarnason sikret tre poeng for Lyn borte mot Molde.

Molde-Lyn 0-1

AKER STADION/BERGEN (TV 2 Sporten): Før søndagens oppgjør jaktet Molde en etterlengtet hjemmeseier, mens Lyn gjerne ville vise at laget også kan prestere på bortebane.

Det endte med Lyn-seier, mye takket være iskalde avslutteregenskaper hos den islandske kantspilleren Theodor Bjarnason og keeperferdighetene til Eddie Gustafsson.

Bjarnason scoret da han dro av et par mann på ni meter og satt ballen i mål mellom bena på keeper Jan Kjell Larsen. Se kampreferat øverst i saken.

- Det er deilig å ta ferie på denne måten. Nå kan vi slappe av og komme sterkere tilbake, sier målscoreren til TV 2 etter kampen.

Henning Berg beskriver Lyns førsteomgang som noe av det beste laget har gjort.

- Det var en strålende omgang, konstaterer han.

Intervju med Henning Berg:

247560

Molde, som scoret på det meste mot Brann i forrige serierunde, kom til mange sjanser. Men en blanding av uflaks, udyktighet og en knallgod Eddie Gustafsson hindret scoring.

Moldenserne sliter med målskrekk på hjemmebane og har ikke vunnet på eget gress denne sesongen.

- Skal vi opp på sikker plass må vi vinne hjemme også. men vi gir ikke opp. Vi kommer tilbake, sier Kjell Jonevret etter kampen.

Selv om det nærmer seg åpning av transfervinduet har han ikke tenkt å gå på storhandel for å forsterke laget.

- Det blir ikke det store greiene. Vi har gjrot det bra spillemessig og må satse på å viderutvikle det spillermaterialet vi har, sier svensken..

Intervju med Kjell Jonevret:

247557