FAMILIELYKKE: Mia Gundersen og Marcel Lelienhof har kommet enda nærmere hverandre etter at de ble foreldre.
FAMILIELYKKE: Mia Gundersen og Marcel Lelienhof har kommet enda nærmere hverandre etter at de ble foreldre.

Elsker mammarollen

Mias ekteskap har bare blitt bedre etter at hun og mannen adopterte lille Daniel.

- Han har satt tilværelsen fullstendig på hodet. Nå dreier hele vårt solsystem seg om han. Og det er fantastisk å se hvordan han blomstrer, forteller Mia til Se og Hør.

Lykken komplett
Det var i 2007 at lykken ble komplett for Mia og hennes mann - fotografen Marcel Lelienhof. Etter seks års ekteskap fikk de adoptere lille Daniel fra Etiopia.

- Marcel og jeg har kommet enda nærmere hverandre etter at vi bestemte oss for å adoptere Daniel, stråler Mia.

- Det å ha fått Daniel har vært en fantastisk opplevelse for oss. Og vi ser helt klart fordelen av han kan få et søsken på sikt. Det må uansett gå et år fra vi har fått et adoptivbarn til vi kan levere inn søknad på nytt, så foreløpig har vi ikke lagt noen konkrete planer.

Dødsnervøs før 30
Mia Gundersen innrømmer i det åpenhjertige intervjuet med bladet at hun lenge var redd for å bli eldre.

- Jeg var dødsnervøs for å bli 30, men så gikk det bra og livet fikk bare egentlig et oppsving. Senere ble jeg 40 - og bank i bordet - tilværelsen ble faktisk enda bedre. Nå bare gleder jeg meg til årene som kommer, jeg har det uforskammet bra, sier Mia.

Nytt show
Denne våren har Mia vært opptatt med «Norske Talenter». Nå avslører hun at det er nye ting som venter. Snart kommer showet «All About Mia» på Chat Noir. Showet er Mias selvbiografi skrevet at forfatter og journalist Hege Storhaug.

- «All About Mia» er den forestillingen jeg alltid har drømt om å lage. Det er et musikalsk skråblikk på meg selv og min karriere. Musikalen oser av energi og positivitet, det er rett og slett min måte å takke publikum på! Uten dem hadde jeg jo ikke hatt noen karriere.

Sugen på flere kjendisnyheter? Klikk her for nyheter fra «God Kveld Norge».