pacific blue sumo
pacific blue sumo

Pacific Blue tilbake på TV 2 Zebra

De er unge, de er veltrente og de jobber som syklende politi på Santa Monica-stranden i California. Bli med på jobb blant narkopushere og småkriminelle på en av Amerikas mest berømte badesteder. TV 2 Zebra sender den populære serien i sommer.

Liker du både pene mennesker, sommer, sol og drama er dette en serie som gir deg nettopp det. "Pacific Blue" handler om en gruppe tøffe unge politimenn og -kvinner som ved hjelp av offroadsykkel og tøffe krumspring gjør livet surt for de småkriminelle. Området rundt den vakre Santa Monica stranden har utviklet seg til å bli det rene supermarkedet for narkopushere og -brukere. Gjengene som holder til i strandområdet tjener store penger på omsetningen til stor fortvilelse for politiet.

Spesialtropp
Derfor har de lagt inn ressurser på en spesialtrenet sykkelgruppe som har strandpromenaden som arbeidsområde. De muskuløse tjenestemennene og -kvinnene kan sine sykkelkunster. Den mobile troppen består av to kvinner og tre menn: Anthony Palermo leder gruppen, mens T.C Callaway, Chris Kelly, Victor Del Toro og Cory McNamara utgjør resten av teamet.

Se "Pacific blue" på TV 2 Zebra mandag-torsdag kl. 22:50.