Ronaldo (Foto: ANTONIO COTRIM/EPA)
Ronaldo (Foto: ANTONIO COTRIM/EPA)

- Jeg vil til Real

Cristiano Ronaldo skal ha bestemt seg.

Det sier portugiseren til den brasilianske avisen Terra, skriver The Guardian.

Samme britiske avis hevder at nettstedet er høyt respektert.

- Jeg ønsker å spille for Real Madrid, men kun hvis det er sant at de er villige til å betale meg og Manchester United den summen de har sagt de vil gjøre. Men dette er ikke opp til meg, bekrefter Cristiano Ronaldo eksklusivt overfor Terra.

Se intervjuet TV 2 Sporten gjorde med Ronaldos far i 2004 her (saken fortsetter under):

245665

Såpeopera
Spekulasjonene rundt Ronaldos fremtid har gått sin gang siden lynvingen ikke maktet å ta livet av spekulasjonene i et seiersintervju etter Mesterliga-finalen mot Chelsea.

Senest denne uken meddelte Alex Ferguson imidlertid at han heller lar Ronaldo råtne på tribunen enn å selge ham til de spanske mesterne.

- Sender er budskap
Cristiano Ronaldos eget ønske kan endre på den dommen.

- Jeg synes det er viktig å sende et budskap. Fra i dag av diskuterer jeg ikke dette med noen. Jeg prater ikke om det før etter EM. Ikke spør meg om det, for jeg kommer ikke til å svare, sier Ronaldo til avisen.

Nyheten om hans påståtte ønske om å forlate engelsk fotball vil uansett slå ned som en bombe i den portugiske EM-leiren, som kun er to dager unna sin mesterskapsdebut mot Tyrkia.

Cristiano Ronaldo har briljert for Manchester United denne sesongen, og står bokført med 42 scoringer for serie- og Mesterliga-vinnerne.