Kristin Davis
Kristin Davis

Lanserer kleskolleksjon

Da Kristin Davis fra «Sex and the City» var liten brukte hun hele ukelønnen på klær. Nå lanserer hun sin egen kleskolleksjon.

Kristin Davis fra «Sex and the City» stråler om dagen. Da hun i slutten av mai dukket opp i en lilla og gul Michael Kors kjole før The Late Show med David Letterman, ble hun hyllet av blant andre InStyle magazine.

Se bilder av Kristin Davis nederst i saken!

Les også: - Du og jeg er ingenting!
Les også: - Jeg elsker Carrie

kristin_230
kristin_230
Fredag er det premiere på en av årets mest omtalte filmer, «Sex and the City: The Movie». Kristin Davis, som spiller Charlotte, lanserer sin debut-kolleksjon i samarbeid med den amerikanske kjedebutikken «Belk» til høsten melder bransjenettstedet Bang Showbiz.

Vokste opp i butikken
- I vokste opp med å handle på «Belk. Det var den fineste butikken vi hadde, og jeg brukte hele ukelønnen min i den butikken, sier hun til nettstedet.

Kolleksjonen omtales som moderne, feminint og fornuftig stil. Den sies å romme kjoler, strikkevarer, jeans, håndvesker, sko, smykker og undertøy og skal koste mellom 40 og 240 dollar.

Mener Kristin er perfekt
- Vi er strålende fornøyd med samarbeidet med Kristin Davis og ser fram til å vise fram denne nye kolleksjonen for kundene, sier administrerende direktør i Belk, H. W. McKay Belk.

- Kristin passer Belk perfekt. Hun vokste opp i våre butikker og hennes stil er i tråd med motesmaken til vår kundebase. Vi tror de kommer til å elske det moderne uttrykket til dette merket. Det er designet for å fange Kristins utseende og personlighet og til å gi folk ting de ikke kan få i noen andre butikker, fortsetter han.

«Sex and the City»kollega, Sarah Jessica Parker, hadde sin egen kolleksjon med klesbutikken «Bitten» i fjor.

Les flere kjendisnyheter på nettsidene til «God kveld Norge»