PURUNG: Aaron Ramsey ble den nest yngste som har spilt en FA cupfinale da han spilte for Cardiff mot Portsmouth i 2008. (Foto: Tom Hevezi/AP)
PURUNG: Aaron Ramsey ble den nest yngste som har spilt en FA cupfinale da han spilte for Cardiff mot Portsmouth i 2008. (Foto: Tom Hevezi/AP)

Supertalent snart United-klar

Manchester United er i ferd med å sikre seg sin første nye spiller med tanke på neste sesong.

For tirsdag bekrefter Manchester United at de er enig med Cardiff om den 17 år gamle midtbanejuvelen Aaron Ramseys overgangssum.

Tenåringssenasjonen er imidlertid også jaget av Arsenal og Liverpool, og foreløpig er det uklart om overgangen til Old Trafford blir fullført.

- Henrykt
- Manchester United er henrykt over å bli enig om betingelsene med Cardiff City for overgangen til Aaron Ramsey. Den vil bli fullført så snart spilleren har bestått den medisinske testen og blitt enig om sin personlige kontrakt, opplyser Manchester United på sine hjemmesider.

Ramsay spilte denne sesongen 22 kamper for Cardiff i Championsship, og kom også på banen i sluttminuttene i FA-cupfinalen mot Portsmouth.

Midtbanespilleren, som Sir Alex Ferguson ser på som en langsiktig erstatter for Paul Scholes, har allerede etablert seg som en fast inventar på Wales' U21-landslag. Det er ventet at han i løpet av kort tid også vil spille regelmessig for A-landslaget.

Første nye for sommeren
Manchester United skal ha betalt Cardiff rundt 45 millioner kroner i overgangssum. Som en del av avtalen har samtidig årets Mesterliga-vinner forpliktet seg til å låne ut unge spillere til Cardiff for en billig penge.

Men Cardiff har også gitt Ramsey tillatelse til å snakke med en annen klubb. Den klubben skal være Arsenal, og Cardiff skal samtidig ha akseptert budet fra Uniteds rivaler.