TURTELDUER: Jessica Biel og Justin Timberlake, her på rusletur i Oslo, har vært sammen siden januar 2007.
TURTELDUER: Jessica Biel og Justin Timberlake, her på rusletur i Oslo, har vært sammen siden januar 2007.

Årets sommerbryllup?

Justin Timberlake har blitt observert på shopping – etter giftering til Jessica.

Ifølge bransjenettstedet Bang Showbiz planlegger sangstjernen å fri til sin kjære Jessica Biel og skal ha bedt en av hennes beste venninner om hjelp til å finne den perfekte diamantringen.

Kun det beste er godt nok
Jessicas venninne skal ha sagt til avisen Chicago Sun Times at Justin har brukt mye tid på å se etter ringer, og han ser kun etter det beste av det beste, nemlig Major Harry Winston-diamanter.

- Han har spurt ut alle Jessicas venner om hva slags ringer Jessica liker slik at han skal finne en ring som er helt perfekt.

Vil ha barn
Justins venner forteller Bang Showbiz at superstjernen innså at han ønsket å ta forholdet med Jessica videre etter at hektiske timeplaner holdt dem fra hverandre i lengre perioder nylig.

- Justin har blitt 27 år gammel og tenker selvfølgelig på giftemål og barn. For første gang i livet føler han har han har slått seg til ro og han har definitivt bestemt seg for å fri til Jessica.

For en måned siden ble det for øvrig rapportert at Justin og Jessica allerede har giftet seg. Ryktene sa den gang at paret hadde reist til øya Mustique for å smis i hymens lenker.

Her finner du flere kjendissaker fra «God Kveld Norge»

Se «God kveld Norge» på TV 2 Sumo. (Abonnementstjeneste.)