sex og singelliv premiere
sex og singelliv premiere

Jentene snakker ut

Gleder du deg til «Sex and the City: The Movie»? Drep ventetiden og se eksklusive TV 2-intervjuer med Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda.

Etter at de dampende sexscenene og de over hundre forskjellige klesskiftene i «Sex and the City: The Movie» har blitt tatt imot med jubel i både London, Berlin og New York, er det nå endelig Oslo som står for tur.

Les mer Se eksklusiv video med de kjekke "Sex"-mennene

Endelig film
Serien som mange elsket, ble lagt ned for fire år siden, men nå har endelig jentene kommet sammen på settet igjen for å lage film. Mens du venter på filmpremiéren, gir vi deg her et gjensyn med eksklusive intervjuer av både Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda, som har gått på «God kveld Norge» på TV 2.

Ikke splittet
Kristin Davis spiller den familiekjære og litt prektige «Charlotte York Goldenblatt» i serien. Hun er nå veldig glad for at de fire venninnene er tilbake på stort lerret, og avviser alle rykter om at de ikke har hatt kontakt på de fire årene som har gått siden de sist jobbet sammen.

- Vi ble aldri splittet. Alle trodde vi ikke så hverandre på fire år. Vi kunne ikke jobbet sammen hvis alle ryktene var sanne. Vi prøvde å imøtegå hvert enkelt rykte i intervjuer. Men de kom aldri på trykk, for det er ikke like interessant, sier Kristin Davis.

Se hele innslaget med Kristin Davis under her.

245277

- Jeg elsker dem
Det er Sarah Jessica Parker er en av filmens produsenter, og likte godt å jobbe med de andre stjernekollegene sine.

- De er som familie, og jeg elsker dem, sier hun til «God kveld Norge».

Se hele innslaget med Sarah Jessica Parker og de andre jentene i «Sex og singelliv».

245279

Lesbiskes og homofiles rettigheter
«Miranda Hobbes» eller Cynthia Nixon som hun egentlig heter, har de siste årene både frontet brystkreft og lesbiskes og homofiles rettigheter i USA. Men noe giftemål med sin kvinnelige kjæreste står ikke på timeplanen ennå.

- Jeg skal ikke gifte meg. Vi kan ikke gifte oss. Jeg skulle gjerne giftet meg, men jeg vil vente til jeg kan gifte meg her. Nå som det kan bli mulig for personer av samme kjønn å gifte seg, er det som ikke å ha hatt stemmerett og så plutselig få det. Du vil styrte ut og benytte den, og si takk for at vi fikk den, sier Cynthia Nixon til «God kveld Norge».

Se hele innslaget med «Miranda Hobbes» under her.

245278

Sarah Jessica Parker om skjønnhet, mote, plastiske operasjoner:

222011 (Sendt i "Absolutt underholdning" 23.03.06).

«God kveld Norge» har tatt sommerferie, men vil du se alle sendingene når du vil, finner du dem på TV 2 Sumo. (Abonnementstjeneste.)