DUELL: Henrik Elvestad og Simen Agdestein skulle «sjakkbokse»   Spille sjakk i to minutter og bokse i to minutter. Opptaket endte med at han ble slått så hardt og så mye at han ble sykemeldt.  (Foto: Scanpix/TV 2)
DUELL: Henrik Elvestad og Simen Agdestein skulle «sjakkbokse» Spille sjakk i to minutter og bokse i to minutter. Opptaket endte med at han ble slått så hardt og så mye at han ble sykemeldt. (Foto: Scanpix/TV 2)

Knockout av Elvestad

Sjakkspiller Simen Agdestein fikk nakkeproblemer etter TV-opptak.

TV-opptaket til «Golden Goal» endte med at han slått helseløs av reporter Henrik Elvestad, skriver Nettavisen.

- Jeg trodde ikke boksingen var på ordentlig, men at dette var et humorprogram og ikke en boksekamp, sier stormesteren i sjakk til avisen.

Boksebråk
Elvestad og Agdestein skulle «sjakkbokse» - Spille sjakk i to minutter og bokse i to minutter. Opptaket endte med at han ble slått så hardt og så mye at han ble sykemeldt. Slagene fra Elvestad gjorde at sjakkmesteren måtte til kiropraktor for å behandle skaden. Han måtte også droppe en planlagt sjakkturnering.

Agdestein sier at den psykiske påkjenningen ved å bli overfalt på denne måten er stor. Han har møtt forståelse fra ledelsen i produksjonsselskapet Rubicon, som trakk innslaget med Agdestein.

Agdestein, som har deltatt i «Skal vi danse» på TV 2, mener at det bør være grenser for hva slags humorinnslag som skal lages på andres bekostning.

Les mer om saken hos Nettavisen