VINNERE: Erlend Bratland og Glenn Lyse har vunnet hver sin talentkonkurranse på TV 2. Nå skal de gjøre sommerkonserter sammen. (Foto: Scanpix)
VINNERE: Erlend Bratland og Glenn Lyse har vunnet hver sin talentkonkurranse på TV 2. Nå skal de gjøre sommerkonserter sammen. (Foto: Scanpix)

TV 2s sommerturné

Se hvem som blir med Erlend og Glenn på TV 2s sommerturné.

«Norske Talenter»-vinneren Erlend Bratland og «Idol»-vinner Glenn Lyse er allerede klar for TV 2 Underholdnings sommerturné.

Fem «Norske Talenter»-finalister
Nå er det bekreftet at han får følge av sangtalentet Madeleine Christensen, rockekongen Vegard F. Dommersnes, tryllekunstnerne og komikerne Thomi og Dani, samt fotballtrikseren Mats Weinholdt.

- Sommerturné blir kult! Jeg fikk spørsmål umiddelbart etter finalen om å være med, og trengte ikke tenke på det lenge, sier Mats.

Les mer: Erlend på sommerturné

Mats gleder seg til å reise rundt i Norge med sine fire «Norske Talenter»-venner. Han understreker at det er en knallgjeng han kommer godt overens med.

- Jeg skal fremføre flere triks jeg aldri har gjort før, blant annet baklengs salto med ball.

Tre «Idol»-finalister
Fra «Idol 2007» stiller Glenn Lyse, Bjørn Johan Muri og Kim Rune Hagen. Det er med andre ord duket for talenter med bredt spekter og mye moro.

- Jeg gleder meg veldig til å se gutta igjen og reise rundt med dem, sier Kim Rune.

Les mer: Rockeringene forsvant

- Jeg har fulgt med på «Norske Talenter». Det er flere som synger bra og én som er ekstremt bra med rockering. Draup var egentlig min favoritt – de spilte jo rent som bare det. Ser man på teknikk og vanskelighetsgrad burde de ha vunnet, sier han.

Minst 15 konserter
Sommerturneen starter i Oslo 2. juli og varer en måned. Det legges opp til underholdningsshow for hele familien, i hovedsak på utendørsscener rundt omkring i landet, og med minimum 15 stopp på veien.

Les mer: Møt idolene og talentene

Konsertbillettene bestilles på Billettservice (TV 2 tar ikke ansvar for eksterne lenker).

Her er turnélisten:
2. juli: Oslo

3. juli: Gjøvik

4. juli: Lillehammer

5. juli: Hallingmarken

6. juli: Fredrikstad

9. juli: Ålesund

11. juli: Kongeparken

12. juli: Kristiansand

13. juli: Langesund

19. juli: Tønsberg

25. juli: Fredrikstad

27. juli: Trondheim

1. august: Haugesund

11. september: Kvinesdal (Gratiskonsert)