LIKER LUKSUS: Den norske kjendiseliten reiser gjerne utenlands for å ta inn på dyre designhotell. Se hvor de reiser her.
LIKER LUKSUS: Den norske kjendiseliten reiser gjerne utenlands for å ta inn på dyre designhotell. Se hvor de reiser her.

Kjendiser på luksusferie

Rådyre designhotell dukker opp over hele verden i rekordfart. Se hvor kjendisene reiser!

Norge har endelig fått sitt første designhotell. I forrige uke skrev vi om den kjendisspekkede åpningsfesten til Grims Grenka i Oslo sentrum.

Hotellets New York-inspirerte takterrasse blir kjendisenes store hangout-sted på varme sommerdager i år.

Men mange av våre største og mest motebevisste celebriteter velger å reise utenlands for å nyte late dager i luksus.

Hvor er ditt favoritthotell? Diskuter nederst i saken.

Her får du deres hotteste hotelltips:

Pia-Haraldsen (Foto: Stella)
Pia-Haraldsen (Foto: Stella)

Pia Haraldsen, programleder og reporter i «Rikets Røst»
- Jeg liker Delano i Miami. Hotellet har utrolig kul design og er kjent for art deco-stilen. Svømmebassenget er fantastisk og inngangspartiet til hotellet lekkert. Det som også er bra med hotellet er at man har alt på ett sted. Jeg liker å ligge ved bassenget - der er det mye å se på. Restauranten er også bra og de har en kul nattklubb i kjelleren som heter The Florida Room. Hotellet har også en flott beach club og en god miks av både unge og eldre mennesker. Stedet er kjent for god service.

Lise-Karlsnes (Foto: Fredrik Furuseth)
Lise-Karlsnes (Foto: Fredrik Furuseth)

Lise Karlsnes, popstjerne
- Jeg har vært mye rundt på fantastiske hoteller i verden, men hvis jeg må velge ett er nok Hotel Skt. Petri i København min favoritt blant designhotellene.

Hotellet går for å være Danmarks ledende designhotell og er selvfølgelig utstyrt med fem stjerner. Ulikt mange andre satser også hotellet på firbente gjester. Det finnes nemlig egne pakkepriser hvis du ønsker å gi hunden din et opphold den sent vil glemme. Fido kan få servert en egenkomponert meny fra kokken og ligge kongelig i egen seng. Det er selvfølgelig også profesjonelle hundepassere mens du handler i Københavns eksklusive butikker eller nyter et bedre måltid på en av de mange restaurantene.

Tom-Sterri (Foto: Stella)
Tom-Sterri (Foto: Stella)

Tom Sterri, regissør og produsent i «Hotel Cæsar»
- Jeg vel ikke si «Hotel Cæsar»? Det må bli Peninsula i Bangkok. Det er et fabelaktig hotell. Stilmessig er det litt som gammel engelsk stil med mørke tremøbler. Da jeg kom på rommet trodde jeg det var helt fritt for teknologi. Det trodde jeg helt inntil jeg trykket på en fjernkontroll som lå på bordet. Plutselig åpnet skapdører seg og ting gikk ut til siden. Frem spratt cd og dvd-spillere og en TV. Plutselig var alt der. På badet flyttet plutselig seks fliser seg og frem kom TV og dvd også der. Designmessig imponerte Peninsula meg virkelig.

Mona-B-Riise (Foto: Fredrik Furuseth)
Mona-B-Riise (Foto: Fredrik Furuseth)

Mona B Riise, programleder og musikkjournalist
- The Square i København var fantastisk og er nok det hotellet jeg har likt best. Men det er syv år siden jeg var der og hotellet har nok ikke den statusen det hadde før. I denne bransjen går det fort. The Ritz i London er en annen favoritt. Det gammeldagse og tacky - blandet med god service - er en god kombinasjon.

Great-Garlic-Girls (Foto: Fredrik Furuseth)
Great-Garlic-Girls (Foto: Fredrik Furuseth)

Great Garlic Girls, skuespillere og dragqueens
- Hotel Delanoi Miami er helt klart det lekreste hotellet i verden, sier Terje Schrøder, Dean Andersen og Johnny Nymoen. Hvitløksjentene og Pia Haraldsen har dermed samme favoritthotell.
- Dra dit så skjønner du hvorfor. Det er til og med musikk under vann i bassenget. Alt er fantastisk ved det hotellet. Ian Schrager er hjernen bak og han er bare utrolig flink, sier Schrøder om grunnleggeren av blant annet det verdenskjente diskoteket Studio 54.

Synnøve-Skarbø (Foto: Fredrik Furuseth)
Synnøve-Skarbø (Foto: Fredrik Furuseth)

Synnøve Skarbø, programleder
- The Mondrian i Los Angeles er nydelig. Det er fritt for kurvmøbler og uappetittlige ting. Hele hotellet er så cleant og fremstår veldig skikkelig.

Baren på hotellet er et av de hotteste nattklubbene i Los Angeles. Den vakre utsikten kan også nytes i private sammenhenger. Baren kan nemlig leies til private fester.

Arnulf-Refsnes (Foto: Stella)
Arnulf-Refsnes (Foto: Stella)

Arnulf Refsnes, modell, værmelder og kiter
- Mitt favoritthotell ligger i Alanya i Tyrkia. Det heter Hillside Su og har fantastisk design. Jeg var der på en modelljobb alene. Alt var i hvitt utenom restauranten - der var alt rødt. Sengegavlene på rommet var i glass og det var jo hyggelig, flirer han.

Hotellet har en velutviklet spa og fitness-avdeling hvor man kan dyrke seg selv. Foruten eget styrkerom har hotellet squash- og tennisbaner, innendørs svømmebasseng og selvfølgelig et eget hamam.

Marte-krogh (Foto: Stella)
Marte-krogh (Foto: Stella)

Marte Krogh, designer, butikkeier og eksfiolinist
- Sanderson i London, uten tvil. Det er et flott hotell som har veldig mye. Maten, baren og atmosfæren er utrolig bra. Personalet er også fantastisk, smiler hun.

Hotellet er kjent for sin eksklusive spa-avdeling og frister med et drømmeaktig fristed «med moderne sex appeal» på sine hjemmesider. Det britiske bladet GQ har kåret hotellet til det hippeste i verden.

Les flere kjendisnyheter på nettsidene til «God kveld Norge»