Bonderomantikk, Erik
Bonderomantikk, Erik

Ny «bonderomantikk»-baby

«Jakten på kjærligheten»-paret Erik og Brit Elin har fått sitt første barn.

Lille Ingrid er det tredje barnet som har kommet som et resultat av den populære TV 2-serien. Tidligere har Wenche og Thor Even og Hans Ole og Camilla fått hver sin gutt. Men nå kommer den aller første jenta.

- Jeg føler meg veldig delaktig i denne her, sier programleder Katrine Moholt og ser ned på dette lille Ingrid i barnevognen.

Første baby
«Bonderomantikk»-programlederen er kommet til gården på Kløfta for å gratulere paret som ble sammen etter første sesong av serien i 2004. Senere har de giftet seg og nå har de fått sitt første barn.

bonde_230
bonde_230
- Mannen i mitt liv
Da Brit Elin så presentasjonen av «Jakten på kjærligheten» i 2004 var hun sikker på at Erik var mannen i hennes liv og skrev med en gang inn et frierbrev til bonden.

- Da jeg så han på TV tenkte jeg: Her er han. Her er mannen jeg skal gifte meg med. Da han ringte var det bare en bekreftelse: Her er han jo, sier Brit Elin som flyttet fra Vestlandet og hjem til Erik på gården på Kløfta.

Les mer: Bøndene er populære på Facebook

Planene klare
Den lille prinsessen Ingrid har bragt paret enda tettere sammen, og pappa har allerede planene klare for Ingrid.

- Kanskje du må få hjelp av Katrine når du skal finne deg mann en gang slik at du blir andre genrasjons bonderomantiker, ler Erik.

- Det er helt utrolig å tenke på at Ingrid er resultatet av serien, sier programleder Katrine Moholt og oppfordrer alle til å skrive inn til årets deltagere slik at man kan få til samme lykke i år.

Les mer: Her er årets bønder

Se hele intervjuet i «God kveld Norge» lørdag kl. 21.40

Se «God kveld Norge» på TV 2 Sumo. (Abonnementstjeneste)

Mer innhold fra TV 2