Mancini  (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS)
Mancini (Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS)

Nå er det bekreftet

Skulle holdt munn etter Liverpool-tapet.

Internazionale bekrefter på sin egen hjemmeside at Roberto Mancini er sagt opp som hovedtrener i klubben.

- Dette skyldes i hovedsak trenerens uttalelser etter Inter-Liverpool-kampen 11. mars og det som fulgte etterpå, helt frem mot de hendelser som er rapportert i pressen, heter det i uttalelsen.

Angret seg
Det var pressekonferansen like etter tapet i Mesterligaen Roberto Mancini sa at han kun ville fortsette ut sesongen selv om han hadde fire år igjen av kontrakten sin.

- Jeg har allerede gitt spillerne og ledelsen beskjed, sa han.

Dagen etter hevdet han at det hele var en misforståelse.

- Jeg håper at de som kan fotball forstår behovet for å ventilere frustrasjon og bitterhet i en anstrengt situasjon, sier han, ifølge Fotboldskanalen.

- Jeg beklager misforståelsen. Laget vet at vi vil kjempe til siste slutt for å vinne vår tredje Scudetto og Champions League neste sesong.

Med tre strake titler, er det kun fire trenere i Italia som har vunnet ligaen oftere enn den tidligere Sampdoria-spissen.

Mourinho på vent
Roberto Mancini er nevnt i forbindelse med Chelseas trenerjakt. Men foreløpig er det ingen ting som tyder på at italieneren erstatter Avram Grant.

Ifølge et utall medieoppslag den siste tiden, tar José Mourinho over jobben som Inter-trener.

Senest torsdag meldte The Sun at portugiseren vil ta med en hel sentrallinje i Chelsea-laget - Ricardo Carvalho, Frank Lampard og Didier Drogba - til Italia.