UTROLIG: Det var ganske fantastisk da filmen kom i 1988, og det viste seg at man hadde blandet tegnefilmverdenen med den virkelige. (Foto: TV 2)
UTROLIG: Det var ganske fantastisk da filmen kom i 1988, og det viste seg at man hadde blandet tegnefilmverdenen med den virkelige. (Foto: TV 2)

Husker du Roger Rabitt?

«Hvem lurte Roger Rabitt?» er en klassiker som kom i 1988. Filmen imponerte da man blandet tegnefilm med virkelig film.

I kveld kan du få gjensyn med den søte kaninen «Roger Rabitt» klokken 22.55 på TV 2 Zebra. Om du har sett den vil den glede deg, da det kanskje er 20 år siden du så den sist. Har du ikke sett den, er det et must!

Tegnefilmstjernen «Roger Rabbit» frykter at kona «Jessica» står i med en annen, og hyrer detektiven «Eddie Valiant» for å skygge henne.

Her får du en smakebit på hva du kan vente deg i kveldens film.

Er Jessica utro?

Privatdetektiven «Eddie Valiant» (Bob Hoskins) er ikke av den sobre, elegante typen, men snarere en alkoholisert mann som selv har store problemer.

Han får en dag i oppdrag å finne bevis for at den tegnende vampen «Jessica Rabbit» er utro med en av Hollywoods største pamper.

Når pampen blir funnet myrdet, peker alt mot Jessicas make, kaninen «Roger Rabbit». Kaninen på sin side bedyrer høyt sin uskyld. «Eddie Valiant» hater tegnede figurer, men overtales allikevel av «Roger» til å forsøke å finne den riktige morderen. Alle spor leder til «Toon Town» der de tegnede filmstjernene bor - og hvor hva som helst kan skje.

Lurer du på hva en «pamp» er? Se filmen torsdag kl. 22.55 på TV 2 Zebra.