that 70s show
that 70s show

Hva gjør de nå?

Slik er du ikke vant til å se dem. De pubertale ungdommene i «That 70s Show» har vokst opp.

Vi kjenner dem kanskje best som de opprørske ungdommene i kjelleren til Red Forman. Men mye har skjedd siden serien startet 1998.

Les mer: Dette visste du ikke om «That 70's Show»

Topher Grace
Topher Grace har blitt betydelig strammere siden han spilte rollen som den klønete sønnen i huset, Eric Forman. Han forlot serien etter den sjette sesongen, men kom tilbake for en kort gjesteopptreden i siste episode av «That 70's Show».

Rett etter at serien ble ferdig i 2006 begynte han på innspillingen til filmen «Spider-Man 3» der han spilte rollen som Eddie Brok. Selv har han vært en stor fan av tegneserien siden han var en liten gutt. I den senere tiden har han jobbet med filmen «Kids in America» hvor han både er produser og har hovedrollen som Matt Franklin.

Den unge sjarmøren har også dukket opp i en episode i «The Simpsons» hvor han har stemmen til karakteren «Donny».

topher-Grace-eric forman that 70s show
topher-Grace-eric forman that 70s show


Mila Kunis
Selv om Mila Kunis løy på alderen sin for å få rollen som Jackie Burhart er det i virkeligheten lite til felles mellom henne og den selvopptatte jenten i serien. Den mørke skjønnheten er svært ettertraktet, og det er ikke bare kjæresten Macaulay Culkin som finner henne attraktiv.

Etter innspillingen av «That 70s Show» har hun vært mye i rampelyset. Vi har hørt henne som stemmen til karakteren Meg Griffith i komedien «Family Guy», både i TV-serien og i dataspillet. I tillegg har hun hatt flere forskjellige roller i diverse filmer etter dette. Hun har dukket opp i thrilleren «Boot Camp», komediene «Moving Mcallister» og «Forgetting Sarah Marshall». I tillegg har hun også rollen som Mona Sax i filmen «Max Payne» som er basert på dataspillet med samme navn.

Mila-Kunis-jackie that 70s show
Mila-Kunis-jackie that 70s show


Laura Prepon
Du kjenner kanskje Laura Prepon best som Donna Pinciotti, kjæresten til Eric Forman. I virkeligheten var hun faktisk sammen med broren til Chistopher Masterson (Hyde) da serien ble spilt inn. Til sammenligning med de andre skuespillerne i serien er hun kanskje den som har vært minst i rampelyset i ettertid.

I 2006 dukket hun opp i rollen som Karla Homolka i filmen «Karla» som er basert på en sann historie om en leiemorder. I 2007 spilte hun heks i kortfilmen «Once Upon A Time», mens hun det siste året har spilt i TV-serien «October Road» som karakteren Hannah.

laura-prepon-donna that 70s show
laura-prepon-donna that 70s show


Danny Masterson
Etter at rollen som den jobbskye Steven Hyde ble lagt på hyllen, har Danny Masterson hatt mange gjesteopptredener i TV-seriene Punk'd og MADtv. Dersom du går inn på en nattklubb i LA må du ikke bli overrasket dersom DJ-en viser seg å være Danny. Under aliaset «DJMomJeans» spiller han nemlig på diverse utesteder i den store byen. I tillegg er han også vert for et radioprogram med navnet "Feel My heat" som sendes i California.

De siste to årene har han hatt roller i komediene «Smiley Face» og «Yes Man», sistnevnte sammen med Jim Carrey.

danny-masterson-hyde that 70s show
danny-masterson-hyde that 70s show


Ashton Kutcher
Den uintelligente guttungen Michael Kelso har blitt til ektemannen til Demi Moore og programleder på TV-serien Punk'd. I tillegg har han dukket opp i flere filmer. Blant annet «What happens in Vegas...» og som stemmen til hjorten Elliot i «Open Season». I tillegg har han bidratt til å produsere en rekke TV-serier. «Room 401», «Pop Fiction» og «The Real Wedding Crashers» er noen av dem.

Det tette samarbeidet med de andre skuespillerne i «That 70's Show» har ført til at Ashton Kutcher fremdeles er bestevenn med Danny Masterson.

anton-kutcher-kelso that 70s show
anton-kutcher-kelso that 70s show


Wilmer Valderrama
I tiden etter «The 70's Show» har Wilmer Valderrama ikke bare blitt kjekk. Han har også rukket å gå fra rollefiguren sin Fez, til filmene «El Muerto», komifilmen «The Darwin Awards», og til en av stemmene bak animerte barneTV-serien «Handy Manny».

Siden 2006 har han også produsert TV-serien «Yo Momma» som går på MTV. I tillegg har han også dukket ufrivillig opp på Ashton Kuthcer sitt show «Punk'd» hele tre ganger.

Wilmer-Valderrama-fez the 70s show
Wilmer-Valderrama-fez the 70s show

«That 70's Show» ser du ukeedager klokken 17.30 på TV 2!