Pamela Anderson
Pamela Anderson

Skremmer eksmannen

Kid Rocks ekteskap med Pamela Anderson har gitt han en støkk for livet.

Pamelas eksmann, Kid Rock hevder at han aldri vil gifte seg igjen. Selv om ekteskapet til Pamela bare varte i tre måneder har opplevelsen likevel skremt han så mye at han aldri kommer til å sverge evig troskap igjen.

Kid Rock hevder likevel at han har lært mye fra den korte perioden.

- Ekteskapet lærte meg mye. Jeg tok på ovnen og brente meg skikkelig, nå kommer jeg aldri til å ta på ovnen igjen, sier han til bransjenettstedet Bang Showbiz.

kid-Rock-pamela-anderson baywatch
kid-Rock-pamela-anderson baywatch
En mørk verden
Den viltre musikeren bruker mange metaforer for å beskrive hva han føler for den barmfagre blondinen.

- Jeg ble fullstendig kastet under bussen, det er det ikke tvil om. Jeg vil ikke ha noe med den verden hun befinner seg i. Pamela gjør verden til et mørkt sted, tordner han.

Løy om spontanabort
Dette er ik

Pamela-Anderson-tommy-lee-jones baywatch
Pamela-Anderson-tommy-lee-jones baywatch
ke første gangen Kid Rock langer ut mot Baywatch-stjernen. Tidligere har han også anklaget Pamela for å juge om en spontanabort – angivelig fordi hun var desperat etter å se han. Like etterpå så han henne danse på bordene på en restaurant, mens hun drakk champagne.

- Jeg tenkte at det var jammen en rask bedring fra en spontanabort, forteller han.

Gjenforening
Pamelas første ektemann, skandalerockeren Tommy Lee Jones er ikke så lettskremt. Paret var gift i tre år og fikk to barn, før ekteskapet tok slutt. Nå hevder Pamela at det er han som er hennes store kjærlighet. De to stjernene var nylig å se i en varm gjenforening på stranden der de nøt solen sammen med deres to sønner.