BLI MED: Nå kan du brilliere med kunnskapen din om blant annet «Hotell Cæsar» og «Jakten på kjærligheten».
BLI MED: Nå kan du brilliere med kunnskapen din om blant annet «Hotell Cæsar» og «Jakten på kjærligheten».

Bruk hodet!

Vinn premier, bli kjendis eller svar på quiz. TV 2 underholdning gir deg mye moro i hverdagen. Sjekk ut dette.

Mens andre griller i parken, sitter kanskje du inne enten på jobb eller hjemme og kjeder deg litt. Da er det på tide å bruke hodet. For i stedet for å surfe nyttesløst rundt på nettet, kan du heller stoppe opp litt og bli en vinner. Kanskje blir du til og med TV-kjendis i løpet av veldig kort tid. Her er alt vi har samlet for deg:

Ola-med-gris-bonderomantikk (Foto: Beate Larsen)
Ola-med-gris-bonderomantikk (Foto: Beate Larsen)

Kunnskap
Går du rundt med kunnskap du til vanlig ikke får brukt, har du nå muligheten. Det er flere quizzer som ligger ute på TV 2 underholdning akkurat nå, og best av alt er at flere premierer de gode svarene dine.

Vinn premierebilletter
Er du hekta på «Sex og singelliv», og kunne gjerne tenkt deg billetter til premieren av «Sex and the City: The Movie», kan du nå ved å svare på noen enkle spørsmål, være ett skritt nærmere første visning på Oslo-kinoene. Ta utfordringen, så er det kanskje deg «God Kveld Norge» sender billettene til.

Vinn premiere-billetter til filmen her

«Hotel Cæsar»-quiz
Er duCæsar-fan og går rundt med kunnskap om hvor Vilde dro, eller om hva Julie har gjort i Danmark, da kan du vinne mange kule premier ved å svare på quizen til «Hotel Cæsar».

Ta «Hotel Cæsar»-quizen her

Bonderomantikk
Er du en av de mange single her i landet, som har surfet litt rundt på «Jakten på kjærligheten»-sidene, kan din kunnskap nå gi deg veldig mange penger. Vel, sjansen er der. Premien er to flax-lodd, men gevinsten kan jo bli stor. Siden penger ikke er alt her i livet, kan jo også litt mer kunnskap om de nye single bøndene føre til at du sender inn en søknad og møter «the love of your life».

Her tester du kunnskapen din om bøndene for å vinne Flax-lodd

Mens her kan du lese mer om årets bønder

For den fotballinteresserte
Gleder du deg til avspark i fotball-EM, har du nå sjansen til å vinne blant annet den offisielle EM-ballen! «Golden Goal» gir deg nemlig muligheten til å tippe EM-resultatene, og dermed vinne både ball og drakter.

Her tipper du EM-resultatene!

Heia Tufte
Heia Tufte

Bli TV-stjerne
Vil du at tidsfordrivet ditt på nett skal føre til at du blir TV-stjerne, har du også store muligheter ved å surfe rundt på TV 2 underholdning. Her er et knippe programmer som har påmelding til deltakelse akkurat nå.

Fotballnerd?
Nei, ikke for deg som elsker fotball over alt på jord, og som trikser med ballen som en gud. Dette er for deg som har brukt barndommen til helt andre ting enn å løpe etter en rund kule. Føler du deg i tillegg som en vaskeekte nerd, da har du store sjanser for å komme på TV i neste versjon av «Tufte».

Her finner du søknadsskjema for nerdefotball

Frokostquiz
Er du våken klokken 9.40 på hverdager, og kunne tenkt deg å vinne penger ved å svare på veldig lette spørsmål, da er du perfekt for jentene i «Frokostquiz». De vil gjerne ha deg med som deltaker.

Her melder du deg på til «Frokostquiz»

Skaperen
Har du en forretningsidé utenom det vanlige, og er klar for å vise verden hva du har å fare med, er det kanskje du som får hjelp til å komme videre, i «Skaperen».

Meld deg på «Skaperen» her