Linni Meister
Linni Meister

Misbrukes på Facebook

En falsk Linni Meister skaper hodebry for originalen. Nå blir det catfight.

Glamourmodell og sanger Linni Meister opplever for andre gang på kort tid problemer med Facebook-profilen sin.

Nå har noen laget en uekte profil i hennes navn og svarer på meldinger som det skulle være den barmfagre modellen selv som satt bak tastaturet.

På den ekte profilen har hun skrevet: «Linni Meister is drit forbannet på hun fit.. som har fake profil av meg her inne et sted».

Til TV 2 Underholdning forklarer hun:

- Jeg fant det ut etter at mange folk spurte meg om jeg er den ekte Linni Meister siden jeg plutselig har to profiler. Mange har også sagt at jeg svarte merkelig på meldinger. En eller annen gir seg ut for å være meg. Det er så jævlig irriterende. Det er så teit, lissom, sier hun oppgitt.

Les også: Dette fikk du ikke sett på TV

Ligger i senga
Hvis noen skulle være i tvil om hvem som er den ekte Meister, kan modellen beskrive sitt eget profilbilde.

- Den som er meg er profilen med bildet hvor jeg har på hvitt undertøy og ligger i sengen.

Linni forteller at hun har over 5000 venner nå og har over 6400 på vent som vil bli venn med henne. Facebook har nå bestemt at hun ikke får lov å godkjenne flere.

- Jeg tenkte å åpne en til, men noen har gjort det før meg.

Tror det er en jente
Nå skal hun lete opp den falske profilen.

- Jeg finner den ikke selv og har bedt folk sende link til meg. Hver gang jeg logger meg på Facebook har jeg over 1000 meldinger. Mange av dem sier at de tror de har snakket med meg og at jeg har svart de merkeligste ting. Det er ikke noe kult. Folk kan tro at jeg sier hva som helst. De får svar som sier at det går bra med meg og svarer på hvordan jeg har det. Hadde svart at jo det går bra med meg og gir seg ut for å være meg. Det er jævlig patetisk, synes jeg.

- Tror du det er en gutt eller jente?

- En jente. Jeg tror ikke så mange gutter er opptatt av å gjøre sånne ting. Sist gang var den en person som hacket seg inn på mailen min og sperret Facebook. Da fikk jeg låst opp selv og sendte mail til Facebook for å få nytt passord.

- Hva er det verste som kan skje?

- At hun bare finner på å si mye sykt som jeg ikke kunne sagt selv. Mange legger ut nummeret sitt og vil på date med meg på profilen min. Jeg svarer alltid avvisende - men hyggelig. Denne personen kan be dem ringe meg eller møte meg: Da kan de bli lurt.

Vil sloss
Hun har en egen teori på hvorfor noen ønsker å lage en falsk profil.

- Det er en grunn for at hun utgir seg for å være meg. Jeg tror det er for å ha det morsomt. Hun har sikkert ikke noe liv og ikke noe bedre å gjøre.

- Hva ville du gjort hvis du møtte personen?

- Da ville jeg gått bort og sagt «heter du Linni Meister»? Nei, ville hun svart da. Så ville jeg sagt: «Nei akkurat. Så slutt å bruke navnet mitt da.» Hadde hun sagt noe tilbake ville jeg nok svart med en høyre og en venstre.

Se Linni Meisters rumpe-innspilling her:

242266