Roberto Mancini
Roberto Mancini

Mancini ferdig i Inter

Roberto Mancini skal være ferdig i Inter. Nå er det duket for José Mourinho-show i Serie A.

Det er bare et tidsspørsmål før Fotball-Europas dårligst skjulte hemmelighet vil bli bekreftet.

Fargerike og kontroversielle José Mourinho erstatter Roberto Mancini i Serie A-giganten Inter. Dermed kan italienske journalister bare begynne å glede seg til overskriftene som vil bli presentert av den frittalende portugiseren.

Fikk beskjed etter kort møte
For onsdag bekrefter Mancinis agent Giorgio De Giorgis at treneren er ferdig i Inter. 43-åringen skal ha fått beskjeden etter møte med klubbpresident Massimo Moratti som var over etter 25 minutter.

- Roberto forventet ikke at det skulle bli avsluttet på denne måten. Roberto er veldig skuffet, fordi han ville vinne flere ligatitler, og kanskje Mesterligaen, forteller Giorgio De Giorgis til italiensk TV.

Ifølge agenten er det allerede bestemt at Mourinho blir Inters nye hovedtrener. Tidligere denne uken skrev flere italienske og portugisiske aviser at den tidligere Chelsea-bossen er enig med Inter om en treårskontrakt verdt 80 millioner kroner i året.

- Nå vil Mourinho ankomme, og så får vi se om han er i stand til å gjenta de triumfene vi har sett i Inter de siste årene, sier Giorgio De Giorgis.

Venter på bekreftelsen
Verken Inter eller Mancini selv har bekreftet exiten på San Siro fra offisielt hold.

- Men Roberto gjør seg klar til å komme med en uttalelse der han hyller presidenten i klubben og folkene som har jobbet under ham, poengterer De Giorgis