Charlotte Frogner, Hvaler
Charlotte Frogner, Hvaler

Ikke forberedt på kjendisstatus

Charlotte Frogner spiller hovedrollen i TV 2s nye storsatsing «Hvaler». Kjendistilværelsen som følger bryr hun seg ikke om.

Opptakene til høstens store TV-drama er i gang på idylliske Hvaler utenfor Fredrikstad. Charlotte Frogner, som spiller psykologen Maria Blix, roses opp i skyene av medspillere, produsenter og manusforfattere.

Serien, som består av 12 episoder på 50 minutter hver, kommer på TV 2 i september. Etter å ha sett presseoppmøtet under innspillingen kommer Charlotte til å seile opp som en av de virkelig store kjendisene i høst.

Se intervju med Charlotte Frogner øverst i saken.

TV 2 Underholdning møtte hovedrolleinnehaveren i en pause i innspillingen.

Fokus på jobb
- Det er fantastisk å endelig være i gang med innspillingen. Jeg har jobbet med dette her i litt over et halvt år nå og gått med Maria, så det er fint å begynne innspillingen, sier hun.

- Hvordan takler du all pressen?

- Det må man bare ta som det kommer, tror jeg. Det er ikke der fokuset ligger. Nå er jeg her for å gjøre en jobb og er veldig fokusert på den oppgaven, så alt det andre må man jo bare ta.

Les mer: Vil bli slemmere

- Er du klar for kjendisstatusen som følger med en slik rolle?

- Det vet jeg ikke om man kan forberede seg på. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje eller hvordan det kommer til å bli. Det er noe man må ta når det eventuelt skulle komme. Nå er jeg bare fokusert på å gjøre en god jobb.

Roses av menneskene bak
Charlotte gikk ut fra Statens Teaterhøyskole i 2004 og har siden vært ansatt ved Det Norske Teatret. Skuespilleren er snart aktuell med filmen «Rød Snø», og har også nylig hatt en rolle i «5 Løgner».

- Charlotte er veldig pen, intelligent og arbeider veldig seriøst. Hun er veldig morsom å snakke med og jobbe med. Hun har veldig mye, så denne serien blir nok veldig fin for henne å gjør, sier Lise Fjeldstad, som spiller «Tante Liv» i serien.

Les om skuespillerne i «Hvaler» her.