Eva Longoria hvit kjole
Eva Longoria hvit kjole

Tenker ikke koffert

Når Eva Longoria skal på tur, tenker hun ikke på pakking av koffert. Det tar stylistene seg av.

Den alltid velkledde frustrerte fruen Eva Longoria, har de to siste ukene spradet opp den røde løperen i Cannes flere ganger. Kjolene hun har vist seg i har alle vært glamorøse og "divaverdige". Men hodebry rundt klesvalg har hun ikke, for hun ikler seg rett og slett bare det hun får tildelt av stylisten sin.

- Bagen min er pakket og klar når jeg kommer fram, for det er stylisten min som tenker på alle arrangementer vi skal på, alle intervjuer og alle røde løpere. Alt er allerede planlagt, og kjolene er prøvd. Så jeg kler bare på meg det de gir meg, sier Longoria til Associated Press Television.

Eva-hvit-kjole-brodtekst
Eva-hvit-kjole-brodtekst
Eventyrprinsessen
Eva tok den røde løperen med storm, da hun ankom premieren på «Kung Fu Panda» i en hvit drøm av en prinsessekjole. Hun delte blitsregnet med Angelina Jolie, men det var nok ingen tvil om hvem som stjal showet i sin hvite eventyrkjole.

Eva fikk vist fram både sin vakre rygg og sin veltrente overkropp, i kjolen som hadde et tydelig brudepreg.

T-skjorte og jeans
Til vanlig mener Eva selv at hun ikke er mye til moteslave, og hun lever et liv uten de store motesprellene.

- Jeg tar på meg det som er rent. Vanligvis går jeg i genser og jeans. Tony (Evas ektemann, red.anm.) liker best når jeg går i jeans og T-skjorte, sa Eva til Femalefirst for en stund siden.

Fruer på krigsstien
I neste episode av «Frustrerte Fruer», er fruene på krigsstien. Det bryter ut full krig mellom Bree og Edie, mens Susan omsider får møte Mikes mor, Adele Delfino (Celia Weston) når svigermor avlegger dem et besøk.

Samtidig oppdager Carlos og Gabrielle at leieboeren deres, Ellie (Justine Bateman), bærer på en mørk hemmelighet.

Se en smakebit fra neste episode under her:

Se «Frustrerte Fruer» på TV 2 tirsdag kl 21.45.