Jubel: Kongsvinger måtte nøye seg med ett poeng mot Haugesund. (Foto: TV 2 Sporten/)
Jubel: Kongsvinger måtte nøye seg med ett poeng mot Haugesund. (Foto: TV 2 Sporten/)

- Dommeren avgjorde

Haugesund-trener Rune Skarsfjord var mektig irritert etter ett poeng mot Kongsvinger.

Kongsvinger - Haugesund 2-2

Gjemselund/Bergen (TV 2 Sporten): Situasjonen Skarsfjord sikter til skjedde ti minutter før slutt. Peter Samuelsson utlignet til 2-2 etter å ha revet ned Elias Storm i straffefeltet.

- Det er synd at dommeravgjørelsen avgjør i dag. En åpenbar feil av dommeren, sa Rune Skarsfjord til Haugesunds Avis etter kampen.
Kongsvinger gikk opp i ledelsen etter 14 minutter ved Olav Tuelo Johannesen. Målet burde nok vært avverget av Haugesunds målvakt Per Morten Kristiansen. Tjue minutter før slutt utlignet Haugesund. Svein Tore Brandshaug bredsidet inn 1-1-målet på volley.

Haugesund-dominans
I denne perioden dominerte Haugesund. Kun fem minutter etter utligningen sendte Cameron Weaver bortelaget i ledelsen. Spissen stupte frem i feltet og pannebrasket inn 2-1-målet. Ti minutter før slutt utlignet Peter Samulesson på kontroversielt vis. Svensken skulle nok vært avblåst for holding i forkant av målet.

Skarsfjord var ikke fornøyd med uavgjort.
- Første omgang var laber. I pausen ble enige om å ta av håndbrekket og gire opp et par hakk, sa Skarsfjord
- Vi fortjener å vinne denne kampen. I andre omgang viser vi at det er klasseforskjell mellom lagene. Vi har spillet og produserer de største sjansene. Var ganske sikker på seier da vi gikk opp til 2-1, men slik ble det da ikke, sa Skarsfjord

Fornøyd med ett poeng
Kongsvinger-trener Morten Kristiansen var tilfreds med ett poeng, men likte ikke måten baklengsmålene kom på.
- Vi spiller en ålreit 1.omgang, men vi er litt unøyaktige i den siste pasningen. Med mer presisjon kunne vi skapt flere store sjanser enn de vi faktisk hadde. Etter pause blir vi alt for lave i presset, og Haugesund får lov til å spille opp bakfra og utnytte rommene. Slik kampen utviklet seg er jeg tilbøyelig til å være fornøyd med ett poeng. Det som var positivt var at vi kom tilbake på stillingen 1-2. Det negative er at jeg synes baklengsmålene er av den litt lettvinte sorten, sa Kristiansen til glomdalen.no.