Ikke bekymret: Henning Berg legger ikke for stor vekt på den svake forestillingen mot Tromsø.  (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Ikke bekymret: Henning Berg legger ikke for stor vekt på den svake forestillingen mot Tromsø. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

- Skal ikke grave oss ned

Lyn-trener Henning Berg tror Lyn kan snu den vonde trenden.

Tromsø - Lyn 2-0

ALFHEIM/BERGEN (TV 2 Sporten): Etter kampslutt låste Henning Berg seg selv og spillergruppen inne i spillergarderoben. Lyn-treneren kom ut etter tre minutter, tydelig misfornøyd. Berg var skuffet, spesielt over forsvarsspillet.

- I dag tapte vi for et bedre lag. Jeg er ikke fornøyd med de målene vi slipper inn. Første mål burde vi håndtert tidligere. Når det gjelder det andre målet så får de spille seg altfor enkelt gjennom, mente Berg.

Se intervju med Berg:

243082

- De spilte med et høyere tempo og var kvikkere i beina. Vi skal ikke grave oss ned. Vi har prestert tidligere, så det er grunn til å tro at vi kan prestere bedre enn dette her, sa Lyn-treneren.

- De riktige scoret
Steinar Nilsens mannskap har slitt foran mål så langt denne sesongen. Også mot Lyn burde Tromsø ha scoret flere mål, uten at Steinar Nilsen er misfornøyd av den grunn.

- Vi skulle gjerne hatt noen flere mål, for det hadde vi fortjent. Spillemessig er jeg veldig godt fornøyd i dag. Det går ikke an å være misfornøyd når du vinner 2-0 mot en god motstander, sa Nilsen.

Les «Rett i kontraktsforhandlinger»

Se intervju med Steinar Nilsen:

243083

Med seieren ligger Tromsø pent plassert på fjerdeplass i Tippeligaen.

- Seieren var kjempeviktig. Det er godt å se at vi fortsetter den stigningen vi har hatt spillemessig. Det er de riktige guttene som scorer også, sa en tilfreds Tromsø-trener etter kampen.

Les også hvordan spissduoen til Tromsø våknet etter vinterdvalen.