SKJÆRGÅRDSIDYLL: Familiedramaet «Hvaler» har premiere mandag 29. september.
SKJÆRGÅRDSIDYLL: Familiedramaet «Hvaler» har premiere mandag 29. september.

Her er skuespillerne

Her får du informasjon om alle som spiller i den nye TV 2-serien «Hvaler».

Charlotte Frogner, Hvaler
Charlotte Frogner, Hvaler
Charlotte Frogner Charlotte Frogner (Maria Blix) 27 år gammel, gikk ut fra Statens Teaterhøyskole i 2004. Hun har siden vært ansatt ved Det Norske Teatret og spilt roller som Alma i Få meg på for faen, Armande i Lærde damer og Dronning Isabel i Richard II. Charlotte Frogner Charlotte Frogner (Maria Blix) 27 år gammel, gikk ut fra Statens Teaterhøyskole i 2004. Hun har siden vært ansatt ved Det Norske Teatret og spilt roller som Alma i Få meg på for faen, Armande i Lærde damer og Dronning Isabel i Richard II.
Cato Skimten Storengen
Cato Skimten Storengen
Cato Skimten Storengen (Mads Ulvik) Utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Har vært tilknyttet Rogaland Teater og Nordland Teater. I 2005 spilte han en av hovedrollene i TV 2s storsatsing Ran. Cato Skimten Storengen (Mads Ulvik) Utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Har vært tilknyttet Rogaland Teater og Nordland Teater. I 2005 spilte han en av hovedrollene i TV 2s storsatsing Ran.
Kim-Haugen
Kim-Haugen
Kim Haugen (Philstrøm) Ansatt ved Nationaltheatret siden 1978. Utdannet ved Statens Teaterhøgskole i 1982. Kim Haugen (Philstrøm) Ansatt ved Nationaltheatret siden 1978. Utdannet ved Statens Teaterhøgskole i 1982.
lise fjeldstad
lise fjeldstad
Lise Fjeldstad (Tante Liv) Fjeldstad er kjent for alle som en av våre ypperste skuespillere og etter hvert også iscenesetter. Hun gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1963 og har hatt en rekke sentrale roller på landets største scener og ved Fjernsynsteatret i flere tiår. Hun har også vært å se i mange filmer og fjernsynsdramaer. Lise Fjeldstad (Tante Liv) Fjeldstad er kjent for alle som en av våre ypperste skuespillere og etter hvert også iscenesetter. Hun gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1963 og har hatt en rekke sentrale roller på landets største scener og ved Fjernsynsteatret i flere tiår. Hun har også vært å se i mange filmer og fjernsynsdramaer. Lise Fjeldstad (Tante Liv) Fjeldstad er kjent for alle som en av våre ypperste skuespillere og etter hvert også iscenesetter. Hun gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1963 og har hatt en rekke sentrale roller på landets største scener og ved Fjernsynsteatret i flere tiår. Hun har også vært å se i mange filmer og fjernsynsdramaer.
Anne Marit Fjeldstad
Anne Marit Fjeldstad
Anne Marit Jacobsen (Hilde Henningsen) Anne Marit Jacobsen er en av Norges mest kjente og erfarne skuespillere. Hun er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og kjent fra en rekke store roller på norske teatre. Jacobsen har spilt i flere filmer og fjernsynsoppsetninger, etter debuten som Hedvig i Vildanden i Fjernsynsteatret i 1970. Anne Marit Jacobsen (Hilde Henningsen) Anne Marit Jacobsen er en av Norges mest kjente og erfarne skuespillere. Hun er utdannet ved Statens Teaterhøgskole og kjent fra en rekke store roller på norske teatre. Jacobsen har spilt i flere filmer og fjernsynsoppsetninger, etter debuten som Hedvig i Vildanden i Fjernsynsteatret i 1970.
erik
erik
Erik Hivju (Wang) Erik Hivju har jobbet på Nationaltheatret siden 1968 og har spilt på mange andre norske scener. For film og tv har han blant annet gjort Gåten Knut Hamsun og Svarte penger - hvite løgner. Erik Hivju (Wang) Erik Hivju har jobbet på Nationaltheatret siden 1968 og har spilt på mange andre norske scener. For film og tv har han blant annet gjort Gåten Knut Hamsun og Svarte penger - hvite løgner.
Ingar Helge Gimle
Ingar Helge Gimle
Ingar Helge Gimle (Trygve Eriksen) Har jobbet ved Trøndelag Teater, Oslo Nye Teater, Nationaltheatret og Fjernsynsteatret med en rekke store roller. Gimle filmdebuterte i 1986 i komedien Plastposen og har etter det medvirket i Ti kniver i hjertet, Absolutt blåmandag, Ulvesommer og Uro. Gimle tv-debuterte i 1994 i serien I de beste familier og har etter det hatt sentrale roller i Hotel Cæsar, Etaten, Seks som oss og Luftens helter. Ingar Helge Gimle (Trygve Eriksen) Har jobbet ved Trøndelag Teater, Oslo Nye Teater, Nationaltheatret og Fjernsynsteatret med en rekke store roller. Gimle filmdebuterte i 1986 i komedien Plastposen og har etter det medvirket i Ti kniver i hjertet, Absolutt blåmandag, Ulvesommer og Uro. Gimle tv-debuterte i 1994 i serien I de beste familier og har etter det hatt sentrale roller i Hotel Cæsar, Etaten, Seks som oss og Luftens helter.
Jorunn Kjellsby
Jorunn Kjellsby
Jorunn Kjellsby (Sinnadamen) Kjellsby har vært ansatt ved Trøndelag Teater, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Fjernsynsteatret. Kjellsby filmdebuterte i 1970 i Balladen om mestertyven og tv-debuterte i Fleksnes fataliteter og spilte Irma Funder i krimserien Sejer, en rolle hun ble nominert til Amanda-prisen for i 2003. Jorunn Kjellsby (Sinnadamen) Kjellsby har vært ansatt ved Trøndelag Teater, Oslo Nye Teater, Det Norske Teatret og Fjernsynsteatret. Kjellsby filmdebuterte i 1970 i Balladen om mestertyven og tv-debuterte i Fleksnes fataliteter og spilte Irma Funder i krimserien Sejer, en rolle hun ble nominert til Amanda-prisen for i 2003.
kalle_220
kalle_220
Kalle Øby (Kjell Benestad) Tok eksamen ved Teaterhøyskolen i Oslo i 1977 og har hatt roller ved Nationaltheatret, Hålogaland Teater, Rogaland Teater og Den Nationale Scene i Bergen. Mellom karriere på tv, film og teater har han arbeidet med barneteater i Østfold. Han ble mest kjent som tillitsmannen Torbjørn Lindbekk i tv-serien Offshore (1996) som gikk på NRK. Kalle Øby (Kjell Benestad) Tok eksamen ved Teaterhøyskolen i Oslo i 1977 og har hatt roller ved Nationaltheatret, Hålogaland Teater, Rogaland Teater og Den Nationale Scene i Bergen. Mellom karriere på tv, film og teater har han arbeidet med barneteater i Østfold. Han ble mest kjent som tillitsmannen Torbjørn Lindbekk i tv-serien Offshore (1996) som gikk på NRK.
Stig Henrik Hoff (Espen Aronsen) Minken Tveitan (Ylva) Ågot Sendstad (Kjersti Eriksen) Truls Einar Toftnes (Steffen Eriksen) Sigrid Edvardsson (Tara B. Hansen) Med flere. Stig Henrik Hoff (Espen Aronsen) Minken Tveitan (Ylva) Ågot Sendstad (Kjersti Eriksen) Truls Einar Toftnes (Steffen Eriksen) Sigrid Edvardsson (Tara B. Hansen) Med flere. Stig Henrik Hoff (Espen Aronsen) Minken Tveitan (Ylva) Ågot Sendstad (Kjersti Eriksen) Truls Einar Toftnes (Steffen Eriksen) Sigrid Edvardsson (Tara B. Hansen) Med flere. Stig Henrik Hoff (Espen Aronsen) Minken Tveitan (Ylva) Ågot Sendstad (Kjersti Eriksen) Truls Einar Toftnes (Steffen Eriksen) Sigrid Edvardsson (Tara B. Hansen) Med flere. Stig Henrik Hoff (Espen Aronsen) Minken Tveitan (Ylva) Ågot Sendstad (Kjersti Eriksen) Truls Einar Toftnes (Steffen Eriksen) Sigrid Edvardsson (Tara B. Hansen) Med flere. Stig Henrik Hoff (Espen Aronsen) Minken Tveitan (Ylva) Ågot Sendstad (Kjersti Eriksen) Truls Einar Toftnes (Steffen Eriksen) Sigrid Edvardsson (Tara B. Hansen) Med flere.