Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli

Perrelli brøt sammen

- Det nordiske sviket, skriver svenske medier. Perrelli selv brøt sammen og boikottet seiersfesten etter fiaskoen i «Melodi Grand Prix».

Svenskenes «Melodi Grand Prix»-håp, Charlotte Perrelli, havnet helt nede på 18. plass av i alt 25 finalister under lørdagens finale. Svenskene fortviler dagen derpå.

Les mer: MGPs minnerike antrekk

- Våre naboland sviktet oss
- Den som håpet på støtte fra våre naboland, håpte forgjeves. Våre naboland sviktet oss når vi behøvde dem som mest, skriver svenske Expressen. For første gang var samtlige land i Norden med i finalen, og det var snakk om en «nordisk allianse». Sveriges eneste tolv-poenger kom fra Malta, mens Norges Maria Haukaas Storeng fikk full pott av svenskene.

Charlotte Perrelli skal ha brutt sammen da hun innså omfanget av fiaskoen. Midt under sendingen skal hun ha begynt å svette og reagere hysterisk.

- Jeg kunne ikke slutte å le under avstemningen, jeg bare lo, sier den svenske artisten til Expressen. Etter finalen skal hun ha låst seg inn på hotellrommet og boikottet den store seiersfesten.

- Vi hadde ikke en sjanse
Charlotte Perrellis låt «Hero» var en av favorittene til å vinne årets Melodi Grand Prix.

Les mer: Svenskene vinner Grand Prix
Les mer: Svenskene anklaget for juks
Les mer: Visste ikke at mikrofonen var på

Ifølge avisen har Perrelli satset hardt på å kopiere seiersbragden fra 1999. I over to måneder har hun vært borte fra familie og venner for å fokusere på konkurransen.

- Jeg kunne ikke ha gjort det bedre. Vi har gjort alt vi kunne. Vi hadde ikke en sjanse, det er bare å innse det. Folk likte ikke dette, sier hun til den svenske avisen.

Les flere kjendisnyheter på nettsidene til «God kveld Norge»