America
America

Har Amerika talent?

Tolv fredager framover blir vi med på jakten på Amerikas største talent. «Norske Talenter»-Erlend skal følge med.

I vinter og vår har vi på TV 2 sett en rekke talenter utfolde seg på audition rundt omkring i Norge. Og vi fant en vinner. Sangtalentet Erlend Bratland stakk av med premiepotten på 650.000 kroner.

Opplegget er det samme som vi kjenner til fra «Norske Talenter». Først reiser de rundt i ulike byer rundt omkring i USA og tar med seg videre de som har klart å imponere og sjarmere dommertrioen. De fryktede X-ene er også tilstede, og dommerne er ikke redd for å ta de i bruk hvis de ser noe de ikke liker.

seier_230
seier_230

Erlend skal se på
En som aldri fikk kjenne på kroppen hvordan det var å få en «X» er vinneren fra «Norske Talenter», Erlend Bratland. Han imponerte dommere og publikum fra første stund, og den nybakte vinneren ser fram til å se hvordan det går med amerikanerne.

- Det har jeg tenkt å se på det, det er jo morsomt, sier Erlend og forteller at han kjenner igjen mye av «America's Got Talent» i det han selv har opplevd med «Norske Talenter», men at det også er noen forskjeller.

- Det er kanskje litt større fordi det er i Amerika, mener han. Og det er nok noe større. Premiepotten er på hele én million amerikanske dollar.

Hasselhoff som juryformann
Tolv fredager på rad kan du følge amerikanske talenter på jakt etter premiepotten. Dommertrioen bestående av Piers Morgan, Sharon Osbourne og David Hasselhoff. Programleder er Jerry Springer.

Les mer om Erlend og «Norske Talenter» her

Klikk her for å se «Norske Talenter» på TV 2 Sumo

Se Erlend i «Norske Talenter» under:

Se «America's Got Talent» på TV 2 fredager klokken 20.00!