telefonselger
telefonselger

Ta telefonselgeren!

Slik stopper du effektivt telefonselgere!

Noe av det mest irriterende man kan bli utsatt for en fredelig ettermiddag er å få en ivrig selger i telefonen.

Helt uavhengig av hva vedkommende prøver å prakke på deg kan man formerlig kjenne irritasjonen vokse og ødelegge resten av dagen.

For å hindre dette kan du selvsagt reservere deg mot slike selgere, men de fleste som har gjort dette vet at enkelte overivrige eksemplarer merkelig nok ikke har fått med seg at du allerede har sagt nei til å motta slike samtaler.

Her er noen forslag til hvordan du i alle fall kan hindre vedkommende å ringe tilbake.

1. Vær høflig. Virk interessert, men be selgeren om å holde linjen et øyeblikk. Sett deretter telefonen på venting og la den ligge – gjerne en times tid.

2. Spill sterkt hørselshemmet. Skrik HVA SA DU! inn i telefonen hvert tiende sekund helt til han legger på.

3. Pust tungt inn i telefonen og spør hva vedkommende har på seg. Fortsett med halvslibrigheter og diverse lett uanstendige forslag og be vedkommende om å ringe igjen rundt leggetid.

4. Begynn å gråte og ”betro” deg til selgeren om hvor grusomt livet ditt er og hvor deilig det er å endelig få prate ut med noen.

5. Spør om når selgeren pleier å spise middag. Be så om privatnummeret hans og si at du kan ringe opp mens han sitter ved middagsbordet, slik han gjorde mot deg

6. Begynn å le av det selgeren sier. Øk styrken og hysteriet etter hvert. Unngå all annen verbal kommunikasjon.

7. Svar utelukkende Yes på alt selgeren spør om. Hvis vedkommende slår over til engelsk er det bare å fortsette i samme spor. Han går lei til slutt.

8. Stopp selgerens ordstrøm ved å si hviske hyyyysssssj høyt og tydelig. Be så selgeren om å hviske frem budskapet sitt. Selv hvisker du hele tiden og hvis selgeren hever stemmen hysjer du på ham igjen. Skulle han være av den pågående typen er det bar å avbryte ham med et hysj hver gan han forsøker å si noe.

9. Spør om han vet oppskriften på pannekaker. Sier han nei sier du bare at du da må ringe en annen. Legg så på. Kan vedkommende virkelig oppskriften lar du ham ramse opp egg og melk osv til han er ferdig. Si da tusen takk og legg på.

10. Gjør som vår helt - og alle telefonselgeres skrekk - gjør her:

Telefonspøken som skar seg - skikkelig! Klikk her og le!

Og der flyr guttungen! Vanvittig morsom reklamesnutt med far og sønn.

Prest amok i barnedåp! Se han angriper en kirkegjenger med nevene!

Besvimte på direkten! Her går programlederen i dørken!

Norges morsomste nettside? Klikk her og døm selv!