UTE OG INNE: Bruno (t.v) kan bli solgt   mens landsmann Ygor opplever stor suksess i Brasil.  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
UTE OG INNE: Bruno (t.v) kan bli solgt mens landsmann Ygor opplever stor suksess i Brasil. (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Bruno kan bli solgt

Bruno skulle bli Starts brasilianske stjerneskudd. Nå kan floppen bli solgt.

- Han har ord på seg for å være en kommende stjerne, også i brasiliansk målestokk, slo daværende Start-trener Stig Inge Bjørnebye fast da Bruno ble presentert på en pressekonferanse foran fjorårets sesong.

Men 3. divisjon avdeling 11 er blitt Brunos faste arbeidsplass. Det er noe helt annet enn de forhåpningene Start hadde da den brasilianske spissen ble hentet til Sørlandet.

Åpner for salg
Lite spilletid og ikke overbevisende spill på trening har fått Starts sports- og mediedirektør Svein Mathisen for åpne for et salg av Bruno.

- Hvis situasjonen som er nå fortsetter, er det klart at vi må vurdere Brunos fremtid i Start på nytt, bekrefter han overfor TV 2 Sporten.

Start-trener Arne Sandstø er imidlertid tålmodig. Han nekter å gi opp håpet om at Bruno kan spille seg inn på førstelaget igjen.

- Jeg kan bli bedre, du kan bli bedre, og da kan også Bruno bli bedre, slår Sandstø fast.

Ygor er helt
Og mens Bruno spiller bakgårdsfotball i 3. divisjon går det adskillig bedre for Starts andre brasilianer Ygor. Midtstopperen er utleid til Fluminense, som i natt tok seg til semifinalen i Copa Libertadores, den søramerikanske Mesterligaen.

Det gir penger i kassen til Start - vel å merke om den brasilianske klubben fortsetter å betale som avtalt.

- Hvis vi ikke får det vi har krav på, så henter vi Ygor tilbake med en gang, sier Svein Mathisen.