SURF'S UP: Bli i Norge denne sommer og lær surfing (Foto: Scanpix)
SURF'S UP: Bli i Norge denne sommer og lær surfing (Foto: Scanpix)

Din drømmereise

Her kan du lese om alle de fantastiske stedene du alltid har drømt om. Kanskje du endelig får pakket kofferten og reist?

Drømmer du om å ligge på strendene i Los Angeles eller vil du reise på safari i innerste Afrika? Her får du en oversikt over noen av de mest populære stedene på kloden.

Los Angeles
Los Angeles ligger i Sør-California på USAs vestkyst. Los Angeles er den største byen i California, og den nest største byen i USA. For de fleste nordmenn er byen ensbetydende med filmproduksjon, kjendiser, hvite strender og sol.
Klikk her for å lese mer om Los Angeles. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Brasil
Forbundsrepublikken Brasil er Sør-Amerikas største stat, både i folketall og i areal. Brasil har masse og by på, blant annet noen av verdens vakreste strender.
Klikk her for å lese mer. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

APESTREKER: Små og søte apekatter er noen av dyrene du kan treffe
  i Sør-Afrika. (Foto: Scanpix)
APESTREKER: Små og søte apekatter er noen av dyrene du kan treffe i Sør-Afrika. (Foto: Scanpix)
Grønland
Her kan du oppleve en fantastisk natur med både snø og tørre bakker. Grønland har alt: sommer, sol, is og snø.

Grønland er verdens største øy. Geografisk hører den til Nord-Amerika, mens den politisk sett tilhører Europa. Grønlands offisielle navn er «Kalaallit Nunaat» som betyr grønlendernes land.
Klikk her for å lese mer om Grønland. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Sør Afrika
Her er safari tingen. Nyt den afrikanske storheten, mens du får en natur du bare har kunnet drømme om. Man kan også oppleve det helt spesielle om natten. Mange tilbyr safariturer ut i de tidlige morgentimer.
Klikk her for å lese mer. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Paris
Paris er en europeisk storby og Frankrikes hovedstad. Byen ligger ved elven Seinen nord i Frankrike. Byen er sett på som verdens mest romantiske by, så her kan du ta med din kjære og virkelig by på fantastiske opplevelser.
Klikk her for å lese mer. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Moskva
Moskva er et fantastisk sted, en blomst som enda ikke har sprunget helt ut, men som stadig strekker seg lenger og lenger mot solen. Den røde plass, Ivan den Grusomme, KGB, tsarer og den kalde krigen har allerede skapt mange minner herfra.
Klikk her for å lese mer på «Alt om reiser». (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

India
India grenser også mot Burma (1 463 kilometer) og Bangladesh (4 053 kilometer) i øst og sydøst. Kyststripen er ca 7 000 kilometer lang og grenser i vest mot Persiabukten og i øst mot Bengalbukten. Klimaet varierer fra tropisk monsun i sør til temperert/kaldt i nord.
Klikk her for å lese mer på Wikipedia. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Japan
Japan som bokstavelig betyr «solens opphav» er et land i øst-Asia som befinner seg ved Stillehavet, øst for den koreanske halvøy. Japan er i besittelse av det meste og du bør absolutt vurdere et besøk til solens rike. Her vil du møte mennesker med et åpent sinn, men vær også forberedt på å bli overrasket, skriver ferieguiden.
klikk her for å lese mer om hvordan du kan reise til Japan. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Australia
Australia er verdens sjette største land og ligger sør for Indonesia og Papua Ny Guinea. På den østlige av landet siden ligger Stillehavet og på den vestlige det indiske hav. Klimaet i Australia varierer fra tropisk i nord til temperert i sør. Landet er verdens tørreste, og sesongene et motsatt hva vi har i Norge: Når vi kan gå på ski her har de flotte badeforhold i Sydney!
Klikk her for å lese mer om Australia. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).

Bahamas
Klimaet på Bahamas er tropisk med en gjennomsnittstemperatur på 21 grader om vinteren og 30 grader om sommeren. Hvert år faller det ca. 1200 mm regn, fortrinnsvis i perioden fra mai til oktober. Bahamas har fantastiske palmestrender med hvit sand og vakre korallrev.
Klikk her for å lese mer om Bahamas og hvordan du kan reise dit. (TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsteder).