gravid
gravid

Gravid på festival?

Er du gravid og lurer på om du kan dra på festival? Det kan du. Festivaler har blitt mer familievennlige, og du kan få det helt kjempeflott med dager i friluft og god musikk i øret. Pakk fornuftig og ta dine forhåndsregler når du er der. Det kan jo bli lenge til neste gang.

Vi skal gi deg noen festivaltips:

Ta en potte med deg. Det høres ikke særlig glamorøst ut, men den er veldig kjekk når du må tisse om nettene. Det er ikke gøy å rote mellom teltene i mørket på leting etter et toalett.

Ha alltid vann med deg. Drikk mye så du ikke blir dehydrert.

Sjekk ut om Røde Kors eller lignende er tilstede ved festivalen. Sånn for sikkerhets skyld.

Det er ikke overalt du vil finne den riktige maten for en i din situasjon. Smør matpakke eller sørg for at du har sunn mat tilgjengelig på annen måte.

Sov på egen oppblåsbar madrass. Du vil trenge å sove i fred.

Antagelig vil det bli mye ståing. Bena vil lett kunne hovne opp, så ha på deg gode, romslige sko. Kjølende spray vil også gjøre nytte.

Ha alltid toalettpapir ved siden av deg om nettene. Gravide flyr mye på do, og må du, så må du.

Ta med deg noe du kan sitte på ute under konsertene. Sett deg og nyt hele atmosfæren og musikken på en koselig plass litt unna folkemengden.

Har du råd, så bo på hotell. Det er det mest hygieniske for deg.

Lytt til kroppen din. Hvis føttene dine verker og du føler deg sliten, ta en pause og en hvil. Ta med deg en stol du kan sette deg på for å slappe av. Den stolen bærer selvfølgelig en eller annen for deg.

Kos deg på festival, og lytt på kroppen og på musikken.

Kilde: Festivalmagasinet.com

Les også:

Festivalvett-reglene

De særeste festivalene

Festival survival-kit