SKIFTER KLUBB: Gennaro Gattuso   på vei til Bayern München (Foto: DAMIEN MEYER/AFP)
SKIFTER KLUBB: Gennaro Gattuso på vei til Bayern München (Foto: DAMIEN MEYER/AFP)

Midtbaneterrier blir i Milan

30 år gamle Gennaro Gattuso blir værende i AC Milan. Til tross for at laget ikke får delta i neste sesongs Champions League.

Den sentrale midtbanespilleren, som i sommer skal kjempe om EM-gull med Italia, har de siste ukene vært linket med en rekke klubber. Bayern München, Tottenham, Arsenal og Newcastle er alle blitt koblet til italieneren. Nå blir han definitivt værende i Milano.

– Jeg og klubben er like gode venner som vi alltid har vært, og jeg vil bli her i ytterligere tre år. Jeg vil avslutte karrieren min her, sier Gattuso til Channel 4 .

Økt konkurranse
Spekulasjonene har økt etter at det ble klart at franskmannen Mathieu Flamini vil ankomme klubben på free transfer fra Arsenal i sommer, noe som kan begrense hans spilletid. Etter et møte med visepresident Adriano Galliani og agent Andrea D'Amico mandag ble imidlertid italieneren enig om å fortsette i klubben.

– Jeg kunne aldri forestilt meg et utfall hvor Gattuso ville forsvinne fra klubben. Hele klubben er henrykt over at han blir, sier Galliani til goal.com

Lovet spilletid
Gattuso er under kontrakt med «Rossoneri til 2011», og skal ha fått garantier på at han fremdeles blir sett på som en viktig del av Carlo Ancelotti sitt lag neste sesong.

Det var fryktet at laget ville oppleve en spillerflukt etter en skuffende sesong, men nå beholder de i det minste en viktig del av laget som denne sesongen vant VM for klubblag.