Forloveden Hans Marius Hoff Mittet, var glad for å se sin kjære Maria Haukaas Storeng igjen etter at hun har vært femten dager i Serbia med Grand Prix.
 (Foto: Scanpix)
Forloveden Hans Marius Hoff Mittet, var glad for å se sin kjære Maria Haukaas Storeng igjen etter at hun har vært femten dager i Serbia med Grand Prix. (Foto: Scanpix)

Kjæresten tror Maria vinner

- Hun vinner! Det har jeg drømt mange ganger, sier Hans Marius Hoff Mittet optimistisk.

Samtidig innrømmer han å være «verdens mest inhabile» på akkurat det spørsmålet. I kveld synger Maria Haukaas Storeng for finaleplass med låten «Hold On Be Strong».

Hans Marius bruker hver morgen til å skanne gjennom en rekke nettaviser for å lese om kjæresten i Beograd. Siden mange av prøvene før finalen er å finne på YouTube (TV 2 tar ikke ansvaret for eksterne lenker) bruker også Hans Marius mye tid der.

- Jeg har sett mye fra pressekonferansene og hun har fått meget gode kritikker der nede. Maria er jovial og folkelig - det tror jeg hun scorer høyt på. Hun er ei likandes jente, smiler Hans Marius.

Les mer: Forsøker å imponere Maria

Selv er han midt i de siste forberedelsene før han skal inn og gjøre hovedrollen i musikalen «Singin` in the rain» på lørdag. Hvis Maria klarer seg gjennom semifinalen i Melodi Grand Prix i kveld står kjæresteparet på scenen samtidig.

- Det kunne ikke passet bedre - eller vært verre, sier Hans Marius.

- Vi er nemlig ikke til å være i hus med to uker før plateslipp eller premierer. Da lever vi i hver vår verden. Derfor er det litt bra at vi er borte fra hverandre disse to ukene.

Her kan du se Maria Haukaas Storeng synge finalesangen «Hold On Be Strong» i «God morgen Norge».

234717