Ronaldo  (Foto: MAGI HAROUN/EPA)
Ronaldo (Foto: MAGI HAROUN/EPA)

Ronaldo drømmer om Spania

Cristiano Ronaldo klarer ikke å benekte at han drømmer om å dra til Spania.

Det er fem dager til finalen i Mesterligaen og Manchester Uniteds mest dyrebare spiller Cristiano Ronaldo er selvsagt et hett navn på klubbens treningsfelt.

Vil til Spania
Og til tross for at United gang på gang har nektet for at 23-åringen er til salgs, klarte han ikke å la være å fyre oppunder overgangsryktene om ham.

- Jeg har sagt millioner av ganger at jeg drømmer om å spille i Spania. Men det er en ting å drømme om noe og noe annet om det blir en realitet, sa han på spørsmål fra spansk presse.

Real Madrid-president Ramon Calderon har gjort det klart at han er villig til å knuse alle overgangsrekorder for å ta portugiseren til den spanske hovedstaden. Ronaldo er slett ikke uvillig til å stille i helhvitt en gang i fremtiden.

- Vent til etter mesterligafinalen
- Jeg vet Real liker hvordan jeg spiller og jeg vet at det er andre klubber i Spania som liker spillet mitt også. Det er bra. Det er selvfølgelig greit å vite at andre klubber er interessert i deg, forklarte han ifølge The Sun.

Om, eller når, han knuser United-fansens hjerter, er foreløpig uklart.

- Jeg trives her, men la oss se hva som skjer etter mesterligafinalen. Jeg har det rolig og er lykkelig her, men hva som skjer i fremtiden vet jeg ikke, sa Ronaldo.