FAN AV KOLLEGAEN: Michelle Monaghan (32) innrømmer at hun er fan av TV serien «Grey's Anatomy» og Patrick Dempsey. (Foto: Tore Waskaas)
FAN AV KOLLEGAEN: Michelle Monaghan (32) innrømmer at hun er fan av TV serien «Grey's Anatomy» og Patrick Dempsey. (Foto: Tore Waskaas)

Betatt av McDreamy

Michelle Monaghan er i Oslo med Patrick «McDreamy» Dempsey. Vi møtte henne utenfor Colosseum kino.

Patrick Dempsey (42) og Michelle Monaghan (32) er i Oslo for å promotere den romantiske komedien «En ekte mann». Dette er første gang noen av dem er i Norge, og Michelle prøver ikke å skjule sin begeistring.

Les mer: Patrick Dempsey i Oslo

- Norge er et vakkert land. Akkurat nå reiser Patrick og jeg rundt i Europa for å promotere filmen, men dessverre rekker vi sjelden å se eller oppleve mye av stedene vi besøker, sier Monaghan til TV 2 Underholdning.

Les mer: - Han er veldig kjekk, da

- Det er veldig trist – Europa er fantastisk om våren, tilføyer hun.

«Grey's Anatomy»-fan
Michelle – kjent fra filmene «Mr. & Mrs. Smith» og «Kiss Kiss Bang Bang» – innrømmer at hun er fan av TV-serien «Grey's Anatomy» der Patrick Dempsey spiller Derek «McDreamy» Sheperd. Hun er glad for endelig å ha laget en film med kjekkasen.

- Jeg elsker å jobbe med Patrick. Vi har ledd så mye mens vi har jobbet sammen i denne filmen. He's wonderful, sier hun overbevisende.

Imponert over Colosseum
Det er ikke bare publikum og presse som fanger Michelles oppmerksomhet på den røde løperen. 32-åringen gjør store øyne når hun stiger ut av den svarte Mercedesen og betrakter Colosseum kino.

- Wow, for en flott sal! sier Michelle mens hun stirrer bygningen i senk.

Les mer: McDreamy på Aker Brygge