GLAD I NATUR: Programleder for serien er Hanne Steen Henriksen, som ikke har vært med på turene selv, men som presenterer reisemålene og eventyrerne.  (Foto: TV 2)
GLAD I NATUR: Programleder for serien er Hanne Steen Henriksen, som ikke har vært med på turene selv, men som presenterer reisemålene og eventyrerne. (Foto: TV 2)

Ny reiseserie på TV 2

«Reisemål» er en programserie om spennende reiser i naturen, utenfor allfarvei – filmet av eventyrere på tur.

I løpet av seks program, vil tv-seerne bli tatt med på safari i Afrika, klatring på Baffin Island i Canada (to program), fottur langs hele New Zealand, skitur over Antarktis og kajakktur langs Back River i Canada.

Se «Reisemål» på TV 2 Sumo. (Abbonementstjeneste)

Programleder for serien er Hanne Steen Henriksen, som ikke har vært med på turene selv, men som presenterer reisemålene og eventyrerne.

På jakt etter reisende
TV 2 har vært og er fortsatt på jakt etter personer som skal ut på en spennende reise i naturen og som i tillegg er ivrige amatørfotografer med eget videokamera. Har du planer om å reise gjennom Nordvestpassasjen med seilbåt eller prøve deg på elvebrett ned Amazonas? Kanskje en fottur langs norskegrensa eller din egen lille ekspedisjon som ingen har gjort før deg?

Eller så har du nettopp kommet tilbake fra en slik tur og sitter med mange timer med gode opptak? Klikk her for mer informasjon.

Her kan du se promoen for «Reisemål».

242232