sommerhit senkveld
sommerhit senkveld

15.000 har stemt

15.000 stemmer har kommet inn. Thomas og Harald duellerer mot Ingrid Bjørnov og Bendicte Adrian om hvem som lager den beste sommerhiten. Hvem vinneren blir, bestemmer DU!

Det er finale i «Senkveld»-duellen og det er du som bestemmer vinneren. Denne gangen skal Thomas og Harald kjempe mot Ingrid Bjørnov og Bendicte Adrian om å lage den beste sommerhiten.

Parene dro til Espionage Studio og musikkprodusent Magnus Beite for å lage og spille inn en fengende sommerhit. Låtene kan du laste ned her, og når du har hørt låtene stemmer du på den du liker best.

Hør her: Ingrid Bjørnov / Benedicte Adrian: Rips og bringebær

Se refrenget til Ingrid og Benedictes musikkvideo her:

236991

Hør her: Thomas Numme / Harald J. Rønneberg: Summertime

Se refrenget til Thomas og Haralds musikkvideo her:

236992

Syv år siden sist
Bjørnov og Adrian har laget sanger sammen siden de var småjenter og har oppnådd stor suksess, både som duoen Dollie de Luxe og hver for seg. Sommerhiten de nå har laget er deres første studiosamarbeid på syv år.

- Vi laget en singel til en samleplate for syv år siden, men bortsett fra det har vi ikke laget noe i studio sammen siden 1999. Det blir spennende å se hvordan det går, sier Ingrid Bjørnov.

Les mer: Pinlige kjendismøter

Thomas og Harald har begrenset erfaring fra musikkbransjen. Selv drar de gjerne fram julesangene de lagde i 2006 som et musikalsk høydepunkt. Den gang var det Harald som stakk av med seieren med låta «Nissen er en herlig fyr».

Du bestemmer
Nå er det du som avgjør hvem som har laget den beste sommerhiten. Avgi din stemme i boksen til høyre. Vinneren blir avslørt i «Senkveld» fredag 16. mai.

Se «Senkveld» på TV 2 fredag kl. 22:10 eller på TV 2 Sumo når du vil (abonnementstjeneste).