LIKE: Thomas Leikvoll gikk tur nettopp på Aker Brygge og møtte dobbeltgjengeren sin, Patrick Dempsey. (Foto: TV 2, Stella)
LIKE: Thomas Leikvoll gikk tur nettopp på Aker Brygge og møtte dobbeltgjengeren sin, Patrick Dempsey. (Foto: TV 2, Stella)

McDreamy på Aker brygge

Akkurat nå vandrer «Grey's Anatomy»-stjernen Patrick Dempsey gatelangs i Oslo. Thomas Leikvoll møtte stjernen nå nettopp.

I morgen ser du kjekkasen Patrick Dempsey, kjent som «McDreamy», på «Senkveld». Men akkurat nå kan du risikere å treffe på ham i Oslos gater, da han tusler rundt og ser på byen. Vår egen Thomas Leikvoll sperret øynene opp da han nettopp møtte skuespilleren på Aker Brygge.

- Han gikk rundt med et filmcrew og en gigantisk livvakt, mens han så ut til å kose seg i vårsolen på brygga. Han hadde på seg ganske avslappede klær, med mørke jeans, t-skjorte og en lett sommerjakke, forteller Thomas Leikvoll til TV 2 Underholdning.

Les mer: McDreamy til Norge

Skilt ved fødselen
Leikvoll og Dempsey er ganske like når man ser godt etter. Selv har han ikke vært klar over at han og kjekke Patrick er som to dråper vann.

- Jeg har aldri tenkt på at vi ligner, men det gjør vi jo, sier Thomas lattermild. Han gleder seg til å se skuespilleren på «Senkveld» i morgen, selv om han ikke fikk slått av en prat med ham på Aker Brygge i dag.

- Jeg kommer nok til å skryte på meg senere at jeg har snakket med ham og drukket kaffe med ham, ler Thomas.

Se Patrick Dempsey i «Senkveld» på fredag kl. 22.15

Klikk her for å se «Senkveld» på TV 2 Sumo når du vil.

Har du tatt bilde av Grey's Anatomy stjernen med mobilen, så send det inn til tv2u@tv2.no. Vi premierer bildene som blir brukt.