VINNEREN 2008: Erlend Bratland fra Haugesund vant forrige sesong med
VINNEREN 2008: Erlend Bratland fra Haugesund vant forrige sesong med "Norske talenter".

Erlend i studio

Under en uke etter at Erlend vant finalen i «Norske Talenter» er han allerede på plass i studio. Produsent David Eriksen er ikke overrasket.

Det er ikke bare det norske folk som ble imponert over Erlend Bratlands fremføring av artisten Anouks låt «Lost». Plateselskapet Sony BMG er nå nemlig i forhandlinger med Erlend om et framtidig samarbeid, melder VG i dag.

Les mer: «En fantastisk vinner»

For øyeblikket jobber 16 åringen hardt i studio for å få digitalisert finalenummeret sitt. Det skal nemlig bli mulig å kjøpe Erlends versjon på nettet i løpet av noen få dager. Rett etter finaleseieren i «Norske Talenter» uttalte den fargerike 16-åringen at hans største ønske var å få gitt ut en plate. Nå ser det ut som om drømmen kan gå i oppfyllelse.

Ikke overrasket
David Eriksen, som i 2005 satt i juryen i «Idol» på TV 2 og produserte vinneralbumet til Jorun Stiansen, ser helt klart en fremtid i Erlends flotte stemme.

David-Eriksen-idol
David-Eriksen-idol
- Jeg er ikke overrasket. Erlend har en av de flotteste stemmene jeg har hørt, sier han begeistret til TV 2 Underholdning.

Den tidligere «Idol»-dommeren tror Erlend kan bli enormt stor, og kunne helt klart tenke seg å samarbeide med Haugesunds store sønn.

Les mer: «Anouk tilbake på VG-lista»

- Dette er helt klart en artist som jeg hadde likt jobbe med. Men jeg regner med at Sony BMG tar den biten der, slår han fast.

- Hvem tror du blir manager?
- Den delen blir det nok Jan Fredrik Karlsen som tar seg av, spår han.

Og etter interessen å dømme er det er ingen grunn til å tvile på at Erlends versjon av «Lost» kommer til å bli en suksess. Nedlastingen av originalsangen med Anouk har nemlig tatt helt av etter at Erlend gjenskapte låten i «Norske Talenter».

Husk å få med deg «Senkveld» kl. 22.10 på fredag. Da kommer nemlig Erlend på besøk!