SNAKKER UT: Ronaldo snakker ut om hvordan han havnet på hotellrom med tre transvestitter. (Foto: STF/AFP)
SNAKKER UT: Ronaldo snakker ut om hvordan han havnet på hotellrom med tre transvestitter. (Foto: STF/AFP)

- Alle kan gjøre feil

Ronaldo letter på sløret og forteller sin versjon av transvestitt-episoden.

Ronaldo er en angrende synder etter sitt ufrivillige eventyr med tre transvestitter. Nå håper AC Milan-spissen å gjenreise ryktet sitt ved å komme tilbake og score mål på fotballbanen.

Etter en ulykksalig aften på byen i Rio endte den med notoriske målscoreren på et hotellrom med tre prostituerte transvestitter for noen uker siden. I et intervju med den spanske avisen AS forsøker Ronaldo å forklare hva som egentlig skjedde.

Sen middag
- Det som skjedde med transvestittene er det verste som har skjedd meg, sier han.

Ronaldo avfeier ryktene om at han hadde en utsvevende aften på byen før episoden.

- Den sanne historien er at jeg spiste middag med noen venner. Vi forlot restauranten klokken halv fem om morgenen og jeg gjorde noe dumt.

Ronaldo forteller at han vanligvis ikke oppsøker prostituerte, men mener det var spesielle omstendigheter akkurat den kvelden.

- Jeg hadde kranglet med kjæresten min og var helt ute av meg. En jente kom bort til bilen min og jeg aksepterte hennes tjenester, forteller han.

Han fikk sjokk da det viste seg at jentene egentlig var menn.

- Jeg er helt heteroseksuell. Jeg har ingenting imot homofile, men foretrekker kvinner. Jeg har aldri brukt stoff, jeg er en idrettsmann, forsikrer han.

Satser på comeback
Ronaldo nektet å gå med på pengekravene de tre prostituerte stilte for å ikke gå til pressen, dermed fulgte politianmeldelse og mediestorm.

- De gikk til politistasjonen og fant på løgner om meg for å tjene penger på min berømmelse.

Nå håper han å gjenreise et frynsete rykte ved å vise hva han kan på fotballbanen etter langtidsskaden.

- Alle kan gjøre feil og jeg har lært mye av denne erfaringen. Det var en utrolig dum ting som skjedde og jeg angrer mer for hver dag som går. Når jeg kommer meg tilbake på banen og begynner å score mål igjen håper jeg alt dette vil bli glemt, sier mannen som ble kåret til verdens beste spiller i 1996 og 1997.

Ronaldo ventes ikke tilbake fra sin kneskade før september.