CPalace (Foto: PACO SERINELLI/AFP)
CPalace (Foto: PACO SERINELLI/AFP)

Tirsdagens oddstips

Over fem ganger pengene på dagens dobbel fra Championship og norsk 3. divisjon.

Spillforslag 13. mai, frist kl. 18.55:
106 Trøgstad/Båstad - Hærland B 2,10
113 Bristol City - Crystal Palace B 2,45

Totalodds: 5,15

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

106 Trøgstad/Båstad - Hærland 2,00 3,65 2,10

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
3. divisjon avdeling Østfold. Hjemmelaget endte nest sist i denne avdelingen forrige sesong, og har innledet den nye i tråd med forventningene med fire strake tap. Bortelaget har tre klare tap og seier mot svake Sprint/Jeløy 2. Slo dagens motstander med klar margin i begge innbyrdes oppgjør i fjor. B kan prøves på en dag med usedvanlig få kamper på programmet.

108 Tollnes - Herkules 2,70 4,35 1,55

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Tollnes med 2-1-2 til nå. 1-1-0 på hjemmebane, og sist ble det 6-1 seier borte mot bunnplasserte Skotfoss. Herkules ligger tre poeng foran vertene etter like mange spilte kamper. De har til nå kun tapt mot ubeseirede Ulefoss, og sist ble det seier hjemme mot Sannidal. Åpent i lokaloppgjøret, men tipset går til gjestene som skal være sterkest denne sesongen.

111 Mjällby - Örgryte 2,15 2,60 2,50

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Superettan. Mjällby skuffet med bunnstrid forrige sesong. Kommet flott i gang med 3-1-0 og kan overta tabelledelsen med seier. ÖIS er tre poeng bak, var et godt stykke unna opprykksambisjonene i fjor. Anders Prytz er en av flere solide forsterkninger, og at Marcus Allbäck vender hjem til sommeren sier sitt om satsingen i klubben. Få fravær i begge leirer. Vi tror dette blir jevnere enn oddsen tilsier, og er inne på tanken om spill til 2,50.

Sjekk Fotballguiden for statistikk fra inn- og utland.

113 Bristol City - Crystal Palace 2,45 2,80 2,45

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Play off i Championship, returkamp etter 2-1 til Bristol City da lagene møttes i London lørdag. Overraskelseslaget Bristol City avsluttet svakt i serien, etter å ha ligget blant de tre beste nesten hele sesongen. Stadig skadefritt. Palace lå på nedrykk da Warnock overtok som manager rundt halvveis i sesongen. Har tatt omtrent like mange poeng borte som hjemme. Spissen Scowcroft er igjen ute etter et mislykket comeback i den første kampen. Lawrence blir klar.

Vertene har moral og vilje som sine fremste styrker, mens gjestene er et mer spillende og ballbesittende lag. Borteseier uten tvil nærmest innsatser i en liga, der overraskelser har vært normalen denne sesongen. City dessuten videre med 0-1-tap og til forlengelse ved 1-2.

117 Philadelphia - Pittsburgh 2,20 3,40 2,00

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Pittsburgh leder 2-0 i kamper etter to strake hjemmegevinster. De har ikke vært helt på topp til nå i denne matchserien, men lagets superstjerner tar ansvar når det trengs. Philadelphia har tatt seg til conferencefinalen på bekostning av Washington og Montreal, men nå sier det trolig stopp. Dette er et lag uten de store stjernene, og de kan takke Martin Biron i buret og en god porsjon flaks for at de har gått så langt i årets sluttspill. De har dog en god arbeidsmoral, og gir seg aldri. Vertene kommer nok til å selge seg dyrt for ikke å havne under med 0-3 i kamper, men Pittsburgh er det beste laget og får tipset selv på fremmed is.