zlatan (Foto: SCANPIX)
zlatan (Foto: SCANPIX)

Kan Zlatan redde gullet?

Superspissen kan rekke serieavslutningen.

Zlatan Ibrahimovic har ikke spilt kamp siden 29. mars da Inter spilte 1-1 borte mot Lazio.

Etter det har han sett sine lagkamerater rote bort to muligheter til å avgjøre seriemesterskapet til sin fordel. Hverken mot byrival Milan eller mot Siena klarte «Nerazzuri» ta de tre poengene de trenger for å feire sitt tredje «Scudetto».

Men mot Parma på søndag kan svensken være tilbake i lagoppstillingen. Kneskaden som har holdt han ute skal være i ferd med å leges, og Zlatan skal endelig ha begynt å trene med ball igjen melder svenske Expressen.

Det kan saktens Inter trenge. Laget såg ut til å gå mot en overlegen seier i Serie A tidligere i sesongen. Sesongens første tap kom ikke før i den 26. runden da laget røyk 0-1 borte mot Napoli.

Selv om de etter dette bare har tapt to kamper til og spilt tre uavgjort, har det solide forspranget til Roma sakte krympet inn. Før sesongens siste serierunde er det på bare ett poeng.

For begge lag venter tøff motstand i sesongens siste kamp. Inter drar til Parma som ligger under nedrykkstreken med 34 poeng. På plassen over er Catania som er Romas motstander i den avgjørende runden. Og mens lagene i Italia er kjent for å ikke yte all verden når det ikke betyr noe, er de også kjent for å slåss med alt de har når det gjelder.