JUBEL: Erlend feiret med dommerne da «Norske Talenter» seieren var et faktum.
JUBEL: Erlend feiret med dommerne da «Norske Talenter» seieren var et faktum.

- En fantastisk vinner

«Norske Talenters» dommertrio mener Erlend er en verdig vinner.

- Jeg fikk en magefølelse med en gang jeg så Erlend på audition i Bergen. Han skilte seg ut på alle mulige måter, smiler en godt fornøyd Jan Fredrik Karlsen.

- Jeg er veldig fornøyd med vinneren.

Thomas Giertsen innrømmer at også han har holdt et ekstra øye på Erlend.

- Erlend er en fantastisk vinner!

Fascinert av vinneren
Giertsen forteller at han i løpet av sesongen har hatt flere favoritter.

- Jeg har likt veldig mange godt. Erlend har vært en av dem. Jeg har ikke sluttet å bli fascinert av uttrykket hans og måten han synger på. I denne konkurransen kan man finne nettopp denne typen talent og flytte litt på folks oppfatninger.

«Norske Talenter» 2008 vil han oppsummerer han på følgende måte:

- Det har vært veldig morsomt. Det har vært en utrolig bredde og variasjon på talentene. Det at en sanger og en rockeringgutt står i finalen sier noe om hvor fin denne konkurransen er.

- Erlend har uten tvil en fabelaktig stemme. Dessuten har han noe ekstra. Han har den gløden i hele tilstedeværelsen. Han våger og viser at han vil vinne, smiler Mia Gundersen.

- De finalistene vi hadde sa alt om programmet mener jeg. Det har vært fantastisk å være med. Jeg har brukt så mye av min tid og mitt liv på scenen. Derfor er det kjempefint for meg å få bruke min erfaring fra «andre siden av scenen» nå.

pia_200
pia_200
-Har lyst på en konsert
Også programleder Marte Stokstad er stor fan av Erlend.

- Hver gang jeg hører hører han synge har jeg lyst på en hel konsert! Han har en lysende fremtid foran seg og jeg er så glad for at vi fant han.

- Dessuten er har jeg innsett at det er utrolig deilig å gi noen så mye penger.

Nydalen Studios var fylt til randen av forventningsfulle publikummere. Midt i mengden fant vi en alltid like velkledt og smilende Pia Tjelta.

- Jeg er her mest mest for Sofias del, sier Pia Tjelta og ser ned på datteren.

- Sofias favoritt er Vegard, mens jeg holder en knapp på Erlend. Eller Nora. Og Frikar. Alle er så flinke, jeg tror jeg heier litt på dem alle, smiler hun.