Svein Ostvik og Dorthe Skappel
Svein Ostvik og Dorthe Skappel

- Jeg er Norges mest sexy

Begge skal på «Gullruten», og har antrekkene klare. Men hvem får terningkast seks i morgen?

Det store spørsmålet hvert år før «Gullruten», er hvem som dukker opp i den mest spektakulære kreasjonen, og hvem som får høyeste terningkast for antrekket.

Les mer: Alt om «Gullrten» 2008

Divaen Dorthe og «Mallorca-kongen» Svein bekrefter at plaggene er klare til tiårsjubileumet av «Gullruten». Dorthe har hele tre kjoler hengende på knaggen. En for hver del av programmet.

- De er veldig forskjellige. En showpreget, en ekte galla, og en nydelig havfrueinspirert i grønn silketaft, avslører Dorthe.

Terningkast seks
Svein føler seg også komfortabel med valg av antrekk til Gullruten.

- Jeg er Norges mest sexy, og får terningkast seks for antrekket mitt, fastslår han.

Mens Svein står inne på scenen og øver med å få koreografi og sang til å sitte som det skal, står Dorthe ute i solen og tar seg en liten pause.

- Nervene er under kontroll, solen skinner, og alt ser ut til å gå greit. For nå er mye en rutine, mer enn før i alle fall, sier Dorthe til TV 2 Underholdning.

Norsk kjole-design
Hva de to TV-fjesene faktisk dukker opp i på «Gullruten», får du se lørdag 20.00 på TV 2, men Dorthe avslører likevel noe om de myteomspunnende kjolene.

- De er alle fra norske designere, den første fra Christina Lovery, den andre fra Ove Harder Finseth, og den siste er fra Undorn by Karina Kjenner Titze, sier hun lurt før hun igjen må inn på scenen.

Svein
Svein