Grillstekt landkyllingbryst og ananas

Servert med chili- og ingefærdressing og blandet salat

Gni kyllingbrystet inn med salt og pepper og pensle med litt olje.

Varm en grillpanne, legg i kyllingbrystene sammen med 2 fedd hvitløk og friske urter.
Grill 3 min på hver side.
Legg over i ildfast fat og etterstek ved 125oC i 10-12 min.
La kyllingen hvile i 10-12 min før den skjæres opp.

Skjær av topp og bunn på ananas.
Skjær av skallet, del i to, skjær vekk den grove midtstilken og ananaskjøttet i skiver.
Stek i grillpanne 2-3 min på hver side.

Bland sammen alle ingrediensene til dressing og smak til med salt , pepper og sukker.

Anrett oppskåret kylling på en seng av grillet ananas.
Legg over blandet salat og ”ringle" over dressingen.

Her ser du videre:

432817