andes
andes

«Alive» på Senkveld

Nando Parrado overlevde flystyrten i Andesfjellene i 1972. Nå kommer han til Thomas og Harald i «Senkveld».

Fernando Seler «Nando» Parrado er en av seksten mennesker som overlevde en dramatisk flystyrt i Andes-fjellene 13. Oktober 1972. Hendelsen skulle senere bli kjent over hele verden da Hollywoodfilmen «Alive» ble en kassasuksess. Parrado har selv skrevet bok om de 72 dagene de var avsondret fra omverdenen, og er også en yndet foredragsholder. Thomas og Harald gleder seg!

Hvem lager den beste sommerhiten?
Vi er inne i finalen av «Senkveld»-duellen. Thomas og Harald leder 7-5 og kan dermed ikke tape sammenlagt, men i sesongens siste duell legger de virkelig ut på dypt vann. Hvem lager den beste sommerhiten?

Og motstanderne er ingen ringere enn Ingrid Bjørnov og Benedicte Adrian! Hvert lag fikk en dag på å lage og spille inn sangen og det er seerne som stemmer fram vinnerlåta på tv2underholdning.no. Dommen avsløres i siste sending før sommeren fredag 16. mai, men allerede nå kan du begynne å stemme på din favoritt.

Gi din stemme til Ingrid og Benedicte eller Thomas og Harald, her.

Ukulele og tuba
Til «Senkveld» kommer i tillegg Espen Lind som gir oss første smakebit fra sitt kommende album «Army of one». Espen er for tiden bosatt midt i hjertet av New York og skriver sanger for store amerikanske popstjerner. Parallelt har han laget sin egen plate med et utrykk som sikkert vil overraske de fleste. Den første singelen «Scared of heights», er nemlig fri for svulstige strykere og tunge gitarer. Det eneste som høres er ukulele, tramping og tuba i tillegg til Espens umiskjennelige stemme.

Fotballsnakk
Lite har gått på skinner for Lillestrøm sportsklubb denne sesongen. Etter 6 kamper ligger medaljekandidaten på tredje siste plass og de siste ukene har spekulasjonene om trenerbytte og internt bråk, gått høyt. Mange trodde manager Jan Åge Fjørtoft måtte gå denne uka, men han har fortsatt kontorer på LSK. Han kommer til «Senkveld» for å fortelle om de siste dagers tumulter.

Splatterkomedien «Rød snø»
Få filmer har fått så mye oppmerksomhet før den har kommet på kino, som splatterkomedien «Rød snø». Det er teamet bak lavbudsjettsuksessen «Kill Buljo!» som er på ferde igjen, og ryktene skal ha det til at så og si hele budsjettet denne gangen blir brukt på spesialeffekter. Vi får se eksklusive bilder fra innspillingen og møter to sentrale skuespillere; Charlotte Frogner og Evy Kasseth Røsten.