Hernan Crespo Inter Milan (Foto: GIUSEPPE CACACE )
Hernan Crespo Inter Milan (Foto: GIUSEPPE CACACE )

Lazio og Getafe dagens spill

Serieinnspurt i Europa og ishockey-VM sørger for et fyldig utvalg i dag.

Spillforslag 7. mai, frist kl. 19.55:
56 Getafe - Almería H 1,70
78 Lazio - Inter H 2,35

Totalodds: 4,00

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

38 Manglerud Star - Drøbak/Frogn 1,65 3,50 2,80

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Manglerud Star har skuffet med 1-1 hjemme mot Stabæk 2, og 0-1 tap borte mot nyopprykkede Valdres til nå. Drøbak Frogn har heller ikke bedre enn 1-0-2 på sine tre første kamper, men de har møtt sterk motstand. 2-0 seier borte mot Follo var sterkt. Begge lagene har kapasitet til å kjempe på øvre halvdel av tabellen, men vi tror ikke de er sterke nok til å blande seg helt inn i opprykkskampen. Favorittoddsen er for lav, og vi lander på en U.

51 Sverige - Sveits 1,20 5,40 6,30

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Begge lag har full pott til nå, så dette blir en ren gruppefinale. Sverige har som alltid et bra lag, men sammenlignet med de andre store nasjonene har de lykkes dårlig med å få med de store stjernene. Supermålvakt Henrik Lundquist, kommer nå som hans NY Rangers er slått ut av NHL sluttspillet, men han spiller ikke denne kampen. Sveits har et solid mannskap, og er et lag mange av de store nasjonene ofte har trøbbel med. Begge lag slo svake Frankrike greit, og vant med et mål mot Hviterussland. Svenskene blir selvfølgelig favoritter, men 1,20 protesterer vi mot og setter U her.

53 Djurgården - Hammarby S 1,95 2,95 3,10

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Play off i Conference League. Returkamp etter at Torqay overrasket med 2-1-seier i den første kampen. Begge lagene har trivdes klart best på eget gress i seriespillet. Skadefritt hjemmelag. Exeter håper spissen Basham blir klar i tide, fortsatt et par uaktuelle. Hjemmeoddsen er i tråd med markedet og et aktuelt spillobjekt.

56 Getafe - Almería 1,70 3,10 3,75

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Getafe har svingt veldig i resultater og prestasjoner denne sesongen. Suksess i cupene, men dårlig start og avslutning i ligaen gjør at laget er et av seks lag som kjemper om å unngå degradering sammen med Levante og Murcia. 6-6-5 hjemme i Primera, i tillegg er en rekke lag sendt hjem herfra med tap i cupsammenheng. Sliter fortsatt med noen faste på skadelisten, men har også fått flere sentrale brikker tilbake fra skade den siste tiden. De nyopprykkede gjestene har hatt en sesong langt over forventningene. Har muligheten til å nå Uefa-cupen med god uttelling de tre siste rundene. 4-5-8 totalt på fremmed gress. 3-3-3 på de ni siste er et stykke unna kanonformen laget holdt i vinter, forsvaret er heller ikke like stødig. Ingen nevneverdige skadeproblemer, Bruno er suspendert.

Getafe skal vinne dette for å slippe mer spenning enn nødvendig. Vi spiller selv om oddsen er litt under hva vi hadde håpet.

63 Hamburger SV - Werder Bremen S 2,40 2,80 2,50

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Bundesliga. Lagene ligger på henholdsvis fjerde og andre plass. HSV har kun to hjemmetap. Slo svake Rostock sist, etter fire kamper som ga ett poeng og 0-3 i samlet målforskjell. Helt åpent med formsterke Werder Bremen på besøk. Begge lagene savner fortsatt et par spillere på skadelisten, Frings suspendert for gjestene.

74 Rangers - Motherwell 1,20 4,75 7,50

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Rangers har plutselig havnet i angrepsposisjon etter to tap for Celtic. Har tre hengekamper til gode, men hele syv poeng å ta igjen. 16-0-1 på Ibrox denne sesongen, eneste tap kom for naboen i grønt og hvitt. Motherwell på en sterk tredjeplass. To lag følger poenget bak, men med flere kamper spilt. Poengfangsten på fremmed gress er bare ett poeng dårligere enn på eget.

Sjekk Fotballguiden for statistikk fra inn- og utland.

78 Lazio - Inter 2,35 2,60 2,30

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Returmøte i semifinalen av Coppa Italia. 0-0 i den første kampen for tre uker siden, Inter reservepreget da oddsen på Lazio måtte justeres ned den gang. Tre nye tap i Serie A for Lazio i ettertid, men mange nøkkelspillere ble spart mot Palermo søndag. Et par faste mangler fortsatt. Inter røk på 1-2-tap i derbyet mot AC Milan søndag. Dermed trengs det tre poeng på de to siste seriekampene for å sikre gullet. Møter et Siena uten noe å spille for hjemme i Milano til helgen. Ibrahimovic er blant de fraværende.

1-1 i tilsvarende seriekamp for en drøy måned siden. Lazio har gått på halv maskin siden kontrakten ble sikret. Potensialet er dog stort nå motivasjonen er den rette – eneste seier på de 10 siste var da gulljagende Roma ble slått 3-2 i derbyet. Motiverte tror vi vertene er i denne kampen også, og spiller til konkurransedyktige 2,35.

79 Finland - Slovakia 1,30 4,80 5,00

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Finland har enkelt slått Tyskland, før de fikk trøbbel mot Norge og trengte forlengning for å vinne den matchen. Slovakia har slått et for dagen svakt Norge, og tapt fortjent mot Tyskland. De har ikke noe stort lag i dette mesterskapet, og bør bli for lette mot NHL stjernene til Finland. H.

82 Frankrike - Hviterussland 6,30 5,40 1,20

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Vi holder Frankrike, sammen med Italia, som dette mesterskapets svakeste lag. De har tapt klart mot både Sveits og Sverige til nå. Hele 0-9 ble det mot Sverige sist etter at det var målløst etter første periode. Stjernemålvakten Cristobal Huet er nødt til å ha dagen hvis dette laget skal ha mulighet på poeng. Hviterussland har tapt mot de samme lagene som Frankrike, men det var med et-måls margin etter jevne oppgjør. De har flere NHL stjerner i sitt mannskap, og bør greit ta seg av dagens motstander. B.

83 Norge - Tyskland 4,25 5,00 1,35

norsktipping_liten
norsktipping_liten
Spill her!
Meget viktig kamp for de norske iskrigerne. Med tap her blir det spill om nedrykk mot Slovenia som de tapte klart mot like før VM. Viktig kamp for tyskerne også, men de klarer seg også med tap hvis Finland slår Slovakia. Norge skuffet mot Slovakia, men imponerte stort mot de finske stjernene sist. 2-2 stod det etter ordinær tid, og det var ingen ting å si på at de fikk med seg poeng. Tyskland derimot var sjanseløse mot Finland, men slo fortjent Slovakia sist. Norge er langt fra sjanseløse her, og vi synes tyskerne er gjort til altfor store favoritter. Vi følger hjertet, og gir tipset til Roy Johansen og hans utvalgte.