NOMINERTE: Både «De syv dødssyndene» og «Skal vi danse» er nominerte i hver sine kategorier på «Gullruten». (Foto: TV 2)
NOMINERTE: Både «De syv dødssyndene» og «Skal vi danse» er nominerte i hver sine kategorier på «Gullruten». (Foto: TV 2)

Ny Gullruteportal

På TV 2 Sumos «Gullruteportal» kan du se alle de nominerte til årets «Gullruteshow». Få også tilbakeblikk fra sendingen i fjor!

Årets «Gullruten»-utdeling går av stabelen i Grieghallen lørdag 10. mai, og som alltid kan du se hele showet på TV 2. Du kan også kan se «Gullruten» på TV 2 Sumo. Er du ikke hjemme foran TV-en på lørdag kan du likevel få med deg årets største kjendisfest. TV 2 sender nemlig også direkte på nett via TV 2 Sumo.

Klikk her for å se gratis video av årets nominerte fra TV 2 på TV 2 Sumo

«Hjelpekorpset» nominert
Solveig Kloppen og «Hjelpekorpset» er nominert i tre kategorier, blant annet til «Årets nyskaper». Kanskje stikker de populære og morsomme soldatene i «Hjelpekorpset» av med en pris eller to.

Klikk her for å se «Hjelpekorpset» på TV 2 Sumo.

Bli abonnent
Du får mange gratis klipp på TV 2 Sumo, men selve programmene og «Gullruten» krever at du er abonnent. Da får du alle de «Gullruten»-nominerte programmene, ekstrastoff og høydepunkter. Alt du trenger er et abonnement til 35 kroner, som gir deg tilgang til alt av underholdningsstoff på Sumo.

Les mer: Slik blir du abonnent på TV 2 Sumo

Lørdag på TV 2 Sumo ser du også utvidete takketaler - kun på nett!

Klikk her for å komme til Gullrutens egen portal på TV 2 Sumo