Nybergsund (Foto: SCANPIX)
Nybergsund (Foto: SCANPIX)

- Dette er vår festning

NIL-Trysils Håvard Storbæk tror på seier mot Sogndal i kveld.

FØLG NIL-TRYSIL - SOGNDAL FRA KL 19.00

Nybergsund-Trysil er spådd en tøff debutsesong i Adeccoligaen. Etter tre kamper står de med en seier og to tap.

Men seieren kom hjemme på Nybergsund stadion, hvor det kan bli tøft for alle og en hver i år.

- Vi føler oss sterke på hjemmebane, og klubben er samstemt om at det ikke skal være lett å dra fra «Sundet» med poeng i bagasjen. Det at vi slo Bryne 4-0 her i april, er bra for selvtilliten.

- Som nyopprykket lag er det veldig viktig at vi tar mye poeng må hjemmebane.Vi stiller med en sterk og tilnærmet skadefri tropp, og det har vært bra trøkk på treningene den siste tiden, forklarer Håvard Storbæk til TV 2 Sporten.

Tirsdag kveld er Sogndal det andre laget som kommer på besøk denne sesongen. Men NIL-Trysil frykter ingen, men har respekt for en veteran hos motstanderen.

- Nei, men Sogndal er et hardtarbeidende lag som er gode på omstillinger både offensivt og defensivt. Jeg regner med at de kommer til å slå en del lange baller opp mot Håvard Flo, så det er viktig at vi får pakket inn ham.

Storbæk var lagets toppscorer i fjor, med 16 mål i ligaen. Han står foreløpig med ett mål denne sesongen. Det kom i første serierunde i stortapet mot Start.

- Jeg liker ikke å snakke om egne prestasjoner, da det er lagets resultater som er viktig. Men jeg var skadet i vinter, og var tilbake i full trening for bare drøye to måneder siden. Jeg føler med bedre og bedre for hver dag, og håper at målene vil komme etter hvert, sier spissen.